Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”: „Ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 23:47

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă: „Ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă!

Mihai Stoica, ironii la adresa oltenilor în timpul duelului Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948

Mihai Stoica este manager general la FCSB | Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”. Actualul manager general de la FCSB a spus că Dumitru Bucşaru, fostul patronul de la Unirea Urziceni, a fost cel care l-a ţepuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Bucşaru patron şi Mihai Stoica în conducere, Unirea Urziceni uimea o ţară întreagă după ce lua titlul şi juca în grupele UEFA Champions League. După numai 2 ani, echipa avea să dispară, iar cei care au contribuit la acea performanţă fantastică aveau să rămână cu restanţe financiare.

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”

Mihai Stoica a pierdut şi un apartament pe care Dumitru Bucşaru a promis că îl oferă celor care au câştigat titlu. Aflat în conducere, Mihai Stoica a primit şi el această promisiune. Până la urmă, managerul general al FCSB a rămas şi fără apartament, dar şi cu nişte restanţe financiare.

Bucșaru a dat cash-out și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro. Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viața de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni. L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost”, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă, după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru din partea Comisiei de Disciplină. Managerul general al FCSB a declarat că fundaşul Rapidului ar f trebuit sancţionat mult mai drastic.

Reclamă

Cristi Săpunaru şi-a aflat miercuri pedeapsa, ca urmare a conflictului monstru de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Căpitanul giuleştenilor a fost suspendat o rundă, şi amendat cu 9400 de lei. Etapa de suspendare şi-a ispăşit-o în partida din Cupa României a formaţiei lui Adi Mutu, contra celor de la Afumaţi.

Managerul general de la FCSB a pus în balanţă sancţiunea pe care a primit-o după un meci al roş-albaştrilor, şi cea încasată de Cristi Săpunaru după meciul de la Târgu Jiu. MM, în mod ironic, a declarat că fundaşul trupei lui Adi Mutu ar fi putut primi doar „o reriză” de suspendare.

Ce e foarte interesant e că amenda lui Săpunaru e de 9.400 de lei. Acum e o etapă de suspendare și 9.400 de lei amendă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce este iar interesant e că dacă o suspendare este mai mică de 4 etape, nu se poate face recurs. Eu cred că ar trebui să se facă recurs la orice hotărâre a Comisiei și să îi dea doar o repriză de suspendare (n.r. – ironic). Totul e o glumă! E drăguț și că decizia a fost amânată și a venit tocmai înaintea unui meci ca acesta, în Cupă. Dacă aș spune ce cred acum, aș ajunge la Comisii”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa mai sus citată.

Mihai Stoica a contestat, încă de la finalul meciului de la Târgu Jiu, acţiunile lui Cristi Săpunaru. Cei doi au avut un schimbi de replici tăioase, fundaşul giuleştenilor numindu-l pe MM chiar „valetul de la palat”.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și