Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”: „Ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 29 septembrie 2022, 23:47

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă: „Ne-a ars pe toţi, ne-a rupt! Am pierdut o casă!

Mihai Stoica, ironii la adresa oltenilor în timpul duelului Universitatea Craiova - FC U Craiova 1948

Mihai Stoica este manager general la FCSB | Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”. Actualul manager general de la FCSB a spus că Dumitru Bucşaru, fostul patronul de la Unirea Urziceni, a fost cel care l-a ţepuit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Bucşaru patron şi Mihai Stoica în conducere, Unirea Urziceni uimea o ţară întreagă după ce lua titlul şi juca în grupele UEFA Champions League. După numai 2 ani, echipa avea să dispară, iar cei care au contribuit la acea performanţă fantastică aveau să rămână cu restanţe financiare.

Mihai Stoica a dezvăluit cine e patronul care i-a dat „ţeapă”

Mihai Stoica a pierdut şi un apartament pe care Dumitru Bucşaru a promis că îl oferă celor care au câştigat titlu. Aflat în conducere, Mihai Stoica a primit şi el această promisiune. Până la urmă, managerul general al FCSB a rămas şi fără apartament, dar şi cu nişte restanţe financiare.

Bucșaru a dat cash-out și ne-a ars pe toți, ne-a rupt! Am pierdut o casă și zeci de mii de euro. Eu m-am lăsat pe mâna unui avocat, nu mă pricep la acte, sunt superficial în viața de zi cu zi, eu analizez profund doar la emisiuni. L-am întrebat dacă e casa mea, mi-a zis că da, dar n-a fost”, a dezvăluit Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, reacţie savuroasă după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru

Mihai Stoica a avut o reacţie savuroasă, după pedeapsa primită de Cristi Săpunaru din partea Comisiei de Disciplină. Managerul general al FCSB a declarat că fundaşul Rapidului ar f trebuit sancţionat mult mai drastic.

Reclamă

Cristi Săpunaru şi-a aflat miercuri pedeapsa, ca urmare a conflictului monstru de la finalul partidei dintre FC U Craiova 1948 şi Rapid. Căpitanul giuleştenilor a fost suspendat o rundă, şi amendat cu 9400 de lei. Etapa de suspendare şi-a ispăşit-o în partida din Cupa României a formaţiei lui Adi Mutu, contra celor de la Afumaţi.

Managerul general de la FCSB a pus în balanţă sancţiunea pe care a primit-o după un meci al roş-albaştrilor, şi cea încasată de Cristi Săpunaru după meciul de la Târgu Jiu. MM, în mod ironic, a declarat că fundaşul trupei lui Adi Mutu ar fi putut primi doar „o reriză” de suspendare.

Ce e foarte interesant e că amenda lui Săpunaru e de 9.400 de lei. Acum e o etapă de suspendare și 9.400 de lei amendă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce este iar interesant e că dacă o suspendare este mai mică de 4 etape, nu se poate face recurs. Eu cred că ar trebui să se facă recurs la orice hotărâre a Comisiei și să îi dea doar o repriză de suspendare (n.r. – ironic). Totul e o glumă! E drăguț și că decizia a fost amânată și a venit tocmai înaintea unui meci ca acesta, în Cupă. Dacă aș spune ce cred acum, aș ajunge la Comisii”, a declarat Mihai Stoica, pentru sursa mai sus citată.

Mihai Stoica a contestat, încă de la finalul meciului de la Târgu Jiu, acţiunile lui Cristi Săpunaru. Cei doi au avut un schimbi de replici tăioase, fundaşul giuleştenilor numindu-l pe MM chiar „valetul de la palat”.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și