Închide meniul

Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira. Vedeta columbiană s-a despărţit de Pique

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 17:40 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 19:24

Reclamă
Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira. Vedeta columbiană s-a despărţit de Pique

Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira

Iker Casillas neagă că este într-o relaţie cu Shakira / Colaj Profimediaimages

Iker Casillas a avut o primă reacţie după ce au apărut zvonuri că este într-o relaţie cu Shakira, vedeta care tocmai s-a despărţit de Gerard Pique. Legenda lui Real Madrid şi-a dorit să facă lumină şi le-a transmis fanilor un mesaj pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casillas şi Pique au fost rivali în La Liga, dar au contribuit la unul dintre cele mai importante succese din istoria naţionalei Spaniei. Au fost titulari în finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de „La Roja”.

Reacţia lui Iker Casillas după zvonurile că ar fi într-o relaţie cu Shakira

Iker Casillas este singur după ce a divorţat de Sara Carbonero. În ultimele zile au apărut zvonuri că fostul portar, în vârstă de 41 de ani, şi-ar fi găsit fericirea în braţele Shakirei. Fostul star al lui Real Madrid să le nege şi a avut o reacţie categorică pe contul său de Instagram, potrivit dailymail.co.uk.

Tocate las narices” (n.r. Atinge-ţi nasul), a postat Casillas, care a folosit şi expresia „OMG” (n.r. Dumnezeule). De-a lungul timpului s-a aflat că Iker Casillas şi Gerard Pique nu se înţelegeau nici măcar când ajungeau la echipa naţională. Chiar fostul fundaş al Barcelonei a recunoscut că au fost momente în care nu şi-au vorbit în vestiar şi s-au ignorat reciproc.

Iker Casilla
Iker Casillas, prima reacţie după ce s-a zvonit că se întâlneşte cu Shakira

Povestea de dragoste dintre Gerard Pique și Shakira s-a încheiat după 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, iar micuții au devenit acum principalul motiv de dispută dintre fotbalist și artistă.

Reclamă
Reclamă

Chiar dacă nu erau căsătoriți, custodia copiilor se anunță a fi o mare problemă pentru cele două vedete. Potrivit cotidianului Marca, “războiul” de pe această temă a început deja.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, în timp ce se afla în Suedia

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe celebra Shakira și s-a despărțit de cântăreață după 12 ani de relație. Fotbalistul Barcelonei a fost surprins alături de o blondă superbă, care i-ar fi presupusa amantă.

Conform El Periodico, Pique a mers în urmă cu câteva zile în Suedia, la Stockholm, în calitate de invitat la evenimentul „Briliant Minds”, din postura de CEO al firmei Kosmos, care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor sportive.

Reclamă

Sursa citată anunță că, în aceeași seară, Pique a ieșit într-un local și a fost surprins alături de o tânără blondă, a cărei identitate nu a fost încă descoperită. Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza a ajuns pe internet și s-a viralizat.

Presa din Spania notează că femeia alături de care Pique a apărut în Stockholm e aceeași persoană cu care ar fi înșelat-o pe Shakira, gest care a dus la despărțirea de celebra cântăreață. Presupusa amantă a fotbalistului ar avea 22 de ani și ar lucra ca ospătar.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și