Închide meniul

Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira. Vedeta columbiană s-a despărţit de Pique

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2022, 17:40 / Actualizat: 30 septembrie 2022, 19:24

Reclamă
Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira. Vedeta columbiană s-a despărţit de Pique

Reacţie fermă a lui Iker Casillas, după ce au apărut zvonurile că se întâlneşte cu Shakira

Iker Casillas neagă că este într-o relaţie cu Shakira / Colaj Profimediaimages

Iker Casillas a avut o primă reacţie după ce au apărut zvonuri că este într-o relaţie cu Shakira, vedeta care tocmai s-a despărţit de Gerard Pique. Legenda lui Real Madrid şi-a dorit să facă lumină şi le-a transmis fanilor un mesaj pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casillas şi Pique au fost rivali în La Liga, dar au contribuit la unul dintre cele mai importante succese din istoria naţionalei Spaniei. Au fost titulari în finala Cupei Mondiale din 2010, câştigată de „La Roja”.

Reacţia lui Iker Casillas după zvonurile că ar fi într-o relaţie cu Shakira

Iker Casillas este singur după ce a divorţat de Sara Carbonero. În ultimele zile au apărut zvonuri că fostul portar, în vârstă de 41 de ani, şi-ar fi găsit fericirea în braţele Shakirei. Fostul star al lui Real Madrid să le nege şi a avut o reacţie categorică pe contul său de Instagram, potrivit dailymail.co.uk.

Tocate las narices” (n.r. Atinge-ţi nasul), a postat Casillas, care a folosit şi expresia „OMG” (n.r. Dumnezeule). De-a lungul timpului s-a aflat că Iker Casillas şi Gerard Pique nu se înţelegeau nici măcar când ajungeau la echipa naţională. Chiar fostul fundaş al Barcelonei a recunoscut că au fost momente în care nu şi-au vorbit în vestiar şi s-au ignorat reciproc.

Iker Casilla
Iker Casillas, prima reacţie după ce s-a zvonit că se întâlneşte cu Shakira

Povestea de dragoste dintre Gerard Pique și Shakira s-a încheiat după 12 ani. Cei doi au împreună doi copii, iar micuții au devenit acum principalul motiv de dispută dintre fotbalist și artistă.

Reclamă
Reclamă 4

Chiar dacă nu erau căsătoriți, custodia copiilor se anunță a fi o mare problemă pentru cele două vedete. Potrivit cotidianului Marca, “războiul” de pe această temă a început deja.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, în timp ce se afla în Suedia

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe celebra Shakira și s-a despărțit de cântăreață după 12 ani de relație. Fotbalistul Barcelonei a fost surprins alături de o blondă superbă, care i-ar fi presupusa amantă.

Conform El Periodico, Pique a mers în urmă cu câteva zile în Suedia, la Stockholm, în calitate de invitat la evenimentul „Briliant Minds”, din postura de CEO al firmei Kosmos, care se ocupă cu dezvoltarea proiectelor sportive.

Reclamă

Sursa citată anunță că, în aceeași seară, Pique a ieșit într-un local și a fost surprins alături de o tânără blondă, a cărei identitate nu a fost încă descoperită. Cei doi au fost fotografiați de un fan, iar poza a ajuns pe internet și s-a viralizat.

Presa din Spania notează că femeia alături de care Pique a apărut în Stockholm e aceeași persoană cu care ar fi înșelat-o pe Shakira, gest care a dus la despărțirea de celebra cântăreață. Presupusa amantă a fotbalistului ar avea 22 de ani și ar lucra ca ospătar.

Iker Casillas şi Sara Carbonero, relaţie de 11 ani

Relaţia dintre Iker Casillas şi fosta jurnalistă, Sara Carbonero, a început cu un sărut în direct, în timpul unei transmisiuni tv de la Cupa Mondială din 2010, după ce Spania a cucerit trofeul. Cei doi au fost împreună 11 ani. Ei s-au căsătorit în 2016 şi au împreună doi copii. Ei au trecut împreună şi prin multe momente dificile.

În 2019, Iker a suferit un infarct, pe vremea când evolua pentru FC Porto. Sara a fost alături de el pe toată perioada recuperării. Din nefericire, la puţin timp după ce legenda lui Real Madrid şi-a revenit complet, frumoasa soţie a aflat că are un cancer ovarian, trecând rapid printr-o operaţie. La rândul lui, Casillas a ajutat-o să treacă mai uşor peste momentele dificile.

Din păcate, boala tinerei jurnaliste a recidivat la începutul acestui an. Pe 3 februarie şi-a sărbătorit, în familie, ziua de naştere. La nicio săptămână distanţă, a fost internată la Spitalul Universitar din Navarra şi a fost operată. Iker a fost din nou alături de ea, dar, după câteva săptămâni cei doi au făcut anunţul despărţirii.

Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16 25 iun.

Calculele calificării „tricolorilor” în optimile EURO 2024, după egalul dintre Croaţia şi Italia. Rezultat perfect pentru România

23:55

Croaţia – Italia 1-1 şi Albania – Spania 0-1. Italienii s-au calificat dramatic în optimi! Croaţia, şanse mari să fie eliminată

23:39

Luka Modric, în lacrimi după ce a marcat în Croaţia – Italia! Recordul spulberat de starul lui Real Madrid

22:49

FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile

22:40

Universitatea Craiova a învins-o pe Legia Varşovia în stagiul de pregătire din Austria! Mihai Căpăţână a înscris cu un şut superb

22:27

Starul Belgiei, obiectiv uriaş la EURO 2024: „Vreau să câştig turneul!” Mesajul categoric înaintea duelului decisiv cu Ucraina

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și