Închide meniul

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 8:19

Reclamă
Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează

Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi mizează pe un jucător de la FCSB pentru echipa națională. ”Regele” este convins că Eduard Radaslavescu, fostul mijlocaș de la Farul, va deveni o piesă importantă pentru România, în anii următori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost transferat de FCSB în această vară de la Farul. Mijlocașul de 18 ani a fost adus ”la pachet” alături de un alt coechipier de la echipa constănțeană, și anume Radu Boboc.

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Gică Hagi s-a declarat încrezător în potențialul lui Eduard Radaslavescu, în ciuda evoluțiilor modeste ale mijlocașului din ultima vreme. ”Regele” susține că tânărul de doar 18 ani are nevoie de încredere, pentru a se adapta în sistemul lui Nicolae Dică de la FCSB.

Totodată, Gică Hagi a declarat că mijlocașii deja consacrați de la echipa națională, și anume Răzvan Marin și Alex Cicâldău, vor avea o concurență serioasă cu Eduard Radaslavescu.

Vă zic un singur lucru. A jucat în play-off anul trecut, cu cele mai bune echipe, și a câștigat. E un decar-optar complet. Așa l-am văzut eu cât a fost la mine. Răzvan Marin, Cicâldău, mijlocașii de la națională, o au grea cu el. La cum îl cunosc, vor avea o competiție foarte mare cu el în perioada următoare, 100% vă spun.

Reclamă

E vorba de adaptare acum. Hazard era cel mai bun, dar la Madrid nu s-a adaptat. Dați-le timp copiilor, trebuie să se adapteze. Trebuie să îi dai curaj, încredere. Tu ești în spatele lui”, a declarat Gică Hagi, conform orangesport.ro.

Eduard Radaslavescu a bifat doar șase partide pentru FCSB, în toate competițiile, de la transferul său din această vară. Mijlocașul nu a marcat niciun gol, și nici nu a oferit vreo pasă decisivă.

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu. „Regele” a explicat motivele pentru care Octavian Popescu este ieşit din formă şi chiar a pierdut prima echipă la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi spune că a avut aceeaşi problemă şi cu Enes Sali. După un start fulminant, cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată pentru naţionala României a intrat într-un con de umbră. Ca şi în cazul lui Sali, Hagi cere răbdare şi cu Octavian Popescu.

”Prea multă presiune, trebuie să stea liniştit, să-şi vadă de antrenamente, să joace, să aibă plăcerea să joace fotbal.

Ştiu că aşa am pătit şi cu Sali, la fel. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă, trebuie răbdare, timp, să-l linişteşti, să nu-i creezi presiune. Chiar dacă a jucat, are experienţă, a demonstrat-o că e un jucător care poate să ducă”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi!

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța. Într-un articol dedicat jucătorilor tineri din noua generație, la categoria 2005, britanicii l-au remarcat pe Andrei Borza.

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formația lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităților sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaș și în final fundaș stânga, după ce Hagi însuși a vorbit cu jucătorul despre asta.

O prezență constantă la naționalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoșanu ca `perfect echipat pentru postul său. Are toate calitățile unui fundaș stânga. E un apărător bun, are și abilități ofensive, muncește mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar și la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren și în afara lui`”, au scris englezii, citați de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:48 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 3-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 22:40 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” Vezi toate știrile
Citește și