Închide meniul

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 1 octombrie 2022, 8:19

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează

Gică Hagi, în cadrul unei conferinţe de presă / Hepta

Gică Hagi mizează pe un jucător de la FCSB pentru echipa națională. ”Regele” este convins că Eduard Radaslavescu, fostul mijlocaș de la Farul, va deveni o piesă importantă pentru România, în anii următori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost transferat de FCSB în această vară de la Farul. Mijlocașul de 18 ani a fost adus ”la pachet” alături de un alt coechipier de la echipa constănțeană, și anume Radu Boboc.

Pariul lui Gică Hagi pentru echipa națională. Pe ce jucător de la FCSB mizează ”Regele”

Gică Hagi s-a declarat încrezător în potențialul lui Eduard Radaslavescu, în ciuda evoluțiilor modeste ale mijlocașului din ultima vreme. ”Regele” susține că tânărul de doar 18 ani are nevoie de încredere, pentru a se adapta în sistemul lui Nicolae Dică de la FCSB.

Totodată, Gică Hagi a declarat că mijlocașii deja consacrați de la echipa națională, și anume Răzvan Marin și Alex Cicâldău, vor avea o concurență serioasă cu Eduard Radaslavescu.

Vă zic un singur lucru. A jucat în play-off anul trecut, cu cele mai bune echipe, și a câștigat. E un decar-optar complet. Așa l-am văzut eu cât a fost la mine. Răzvan Marin, Cicâldău, mijlocașii de la națională, o au grea cu el. La cum îl cunosc, vor avea o competiție foarte mare cu el în perioada următoare, 100% vă spun.

Reclamă

E vorba de adaptare acum. Hazard era cel mai bun, dar la Madrid nu s-a adaptat. Dați-le timp copiilor, trebuie să se adapteze. Trebuie să îi dai curaj, încredere. Tu ești în spatele lui”, a declarat Gică Hagi, conform orangesport.ro.

Eduard Radaslavescu a bifat doar șase partide pentru FCSB, în toate competițiile, de la transferul său din această vară. Mijlocașul nu a marcat niciun gol, și nici nu a oferit vreo pasă decisivă.

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu

Verdictul lui Gică Hagi în privinţa decăderii lui Octavian Popescu. „Regele” a explicat motivele pentru care Octavian Popescu este ieşit din formă şi chiar a pierdut prima echipă la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi spune că a avut aceeaşi problemă şi cu Enes Sali. După un start fulminant, cel mai tânăr fotbalist care a jucat vreodată pentru naţionala României a intrat într-un con de umbră. Ca şi în cazul lui Sali, Hagi cere răbdare şi cu Octavian Popescu.

”Prea multă presiune, trebuie să stea liniştit, să-şi vadă de antrenamente, să joace, să aibă plăcerea să joace fotbal.

Ştiu că aşa am pătit şi cu Sali, la fel. S-a dus în cer, s-a dus sus, e greu să le absorbi la o vârstă, trebuie răbdare, timp, să-l linişteşti, să nu-i creezi presiune. Chiar dacă a jucat, are experienţă, a demonstrat-o că e un jucător care poate să ducă”, a spus Gică Hagi la orangesport.ro.

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi!

The Guardian a descoperit noua perlă a lui Gică Hagi, de la Farul Constanța. Într-un articol dedicat jucătorilor tineri din noua generație, la categoria 2005, britanicii l-au remarcat pe Andrei Borza.

”Borza n-are nici 17 ani încă, dar joacă în prima ligă din România, la formația lui Gheorghe Hagi. Comparat deseori cu un alt fost căpitan al României, Cristi Chivu, datorită abilităților sale cu mingea în apărare, Borza a început ca atacant, înainte de a trece mijlocaș și în final fundaș stânga, după ce Hagi însuși a vorbit cu jucătorul despre asta.

O prezență constantă la naționalele de juniori, el e descris de antrenorul U17 Daniel Mogoșanu ca `perfect echipat pentru postul său. Are toate calitățile unui fundaș stânga. E un apărător bun, are și abilități ofensive, muncește mult, are viteză, controlează excelent mingea. E un profesionist chiar și la această vârstă, face tot ce i se cere pe teren și în afara lui`”, au scris englezii, citați de gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! Vezi toate știrile
Citește și