Închide meniul

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2: „Când ai jucători buni, vrei tot mai mult!”

Dragoș Vasile Publicat: 2 octombrie 2022, 23:47

Reclamă
Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2: „Când ai jucători buni, vrei tot mai mult!

Andrea Compagno a egalat în meciul cu Anderlecht

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Hepta

Andrea Compagno e cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2. Atacantul pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro a marcat patru goluri în patru meciuri pentru echipa roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno are ambiţii mari după succesul cu FC Argeş. Atacantul vrea ca echipa roş-albastră să obţină primul succes şi în grupele UEFA Conference League.

Andrea Compagno, cu gândul la titlu după „dubla” de senzație din FCSB – FC Argeș 3-2

„Nu a fost uşor, dar e ce trebuie. Sunt fericit că am câştigat. Ne place să câştigăm. Succesul a venit după un meci dificil. Nu mă gândesc la bani, ci doar la ceea ce vrea antrenorul. A fost un meci greu, dar am arătat că putem. Încep să dau totul. E important să ai atitudine.

Nu mă gândesc doar la mine, ci şi la echipă. Nu e o întâmplare. (n.r. întrebat despre titlu) Când ai jucători buni în echipă vrei tot mai mult. Trebuie să continuăm aşa, să tot câştigăm. În Europa, toate meciurile sunt dificile!”, a declarat Andrea Compagno, potrivit digisport.ro.

Andrea Compagno, „dublă” de senzație în FCSB – FC Argeș 3-2

Andrea Compagno a reușit o dublă de senzație în FCSB – FC Argeș, pe Arena Națională, și a ajuns la 4 goluri în 4 partide pentru roș-albaștri, în Liga 1. Italianul este golgheterul la zi din Liga 1, cu 9 reușite adunate pentru FC U Craiova 1948 și FCSB.

Reclamă

Andrea Compagno a ieșit din nou la rampă în tricoul FCSB-ului. În partida cu FC Argeș, vârful de 26 de ani a lovit prima oară în minutul 11, după o acțiune superbă în careul piteștenilor, și a restabilit echilibrul pe tabelă.

Italianul a ieșit din nou la rampă în minutul 64, după ce arbitrul George Găman a dictat lovitură de la 11 metri. Crețu a fost faultat în careu de Calcan, iar centralul a primit confirmarea din camera VAR că decizia sa este corectă.

Compagno și-a asumat responsabilitatea și a executat penalty-ul, cu un șut puternic în dreapta lui Cătălin Straton. A fost cel de-al 4-lea gol marcat de atacantul de 26 de ani pentru FCSB, în 4 meciuri disputate în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Farul și Universitatea Craiova sunt celelalte două „victime” ale jucătorului transferat de Gigi Becali de la FC U Craiova 1948.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și