Închide meniul
Foto

Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul, dar Horaţiu Feşnic nu a intervenit

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 octombrie 2022, 22:49

Reclamă
Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul, dar Horaţiu Feşnic nu a intervenit

Billel Omrani, busculat în careu de Huja! FCSB putea primi penalty cu Petrolul

Billel Omrani, pus la pământ de Huja / Captură Orangesport

Billel Omrani putea scoate un penalty în meciul Petrolul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1. Atacantul francez a fost busculat în careu de Huja, dar nu l-a convins pe Horaţiu Feşnic că a fost faultat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Faza controversată a avut loc în minutul 28. Omrani a avut prim-planul şi, chiar dacă nu avea poziţie de a şuta, a fost pus la pământ de fundaşul „lupilor”. Jucătorul de 29 de ani a cerut o lovitură de la 11 metri şi a protestat.

Billel Omrani, busculat în careu de Huja. Putea primi penalty în Petrolul – FCSB

Horaţiu Feşnic nu a intervenit şi a lăsat jocul să continue. „Centralul” partidei a aşteptat o veste şi din cabina VAR, dar Marius Badea i-a dat dreptate şi a considerat că Omrani nu a fost faultat.

Pe reluări s-a văzut totuşi că intervenţia jucătorului de la Petrolul a fost una cel puţin la limita regulamentului. „Fault clar!„, au strigat comentatorii partidei.

Billel Omrani
Billel Omrani putea primi penalty

Billel Omrani a contribuit la deschiderea scorului de pe arena „lupilor”. În minutul 45+2, francezul a trecut de doi adversari şi i-a centrat perfect lui Dawa, care a trimis mingea în poarta apărată de Vâlceanu.

Reclamă

Billel Omrani, criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB

Billel Omrani a fost criticat de Gigi Becali după debutul la FCSB din victoria cu FC Argeș, scor 3-2. Atacantul francez putea să înscrie în prima repriză, dar mingea s-a oprit în bară.

Cotat la 1.3 milioane de euro, Billel Omrani a evoluat doar o repriză pe Arena Națională. Gigi Becali nu are încă așteptări de la atacantul francez, despre care spune că mai are nevoie de o lună pentru adaptare.

”S-a remarcat prin eşecuri. N-ai voie acolo să ratezi, niciodată. Ai văzut Compagno? A scăpat, pac, gol. Omrani e fotbalist, doar trebuie să aşteptăm maxim o lună. Omrani e bombă mare în play-off, el va câştiga meciuri. Are cu cine să joace. Încă nu e el 100%.

Reclamă 4 / 0/3

La un moment dat trebuie să merg la echipă, asta îi zic lui Dică. Vreau posesie. Nu ştiu ce fel de posesie e aia cu 61%. Eu vreau să fie mingea la noi în combinaţii, să avem un joc frumos”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Atmosferă electrizantă la Petrolul – FCSB

Mii de fani ploieșteni au umplut stadionul „Ilie Oană” la primul derby dintre cele două echipe după o așteptare de 7 ani. Galeria „lupilor galbeni” a afișat o coregrafie superbă, apoi a aprins mai multe fumigene.

Meciul „de foc” de la Ploiești a fost întrerupt în minutul 14 din cauza fumului dens venit din tribune. Arbitrul central Horațiu Feșnic a oprit meciul pentru ca fumul să se disipeze. Partida s-a reluat după 4 minute.

În debutul partidei, galeria Petrolului a afișat o coregrafie impresionantă, formată din mii de cartoane, cu mesajul „Stil vechi”. Ultrașii „lupilor galbeni” au completat scenografia cu un banner uriaș: „Adepți ai stilului de odinioară / Ținem steagul sus intr-un fenomen pe cale sa dispară!”.

La derby-ul de pe „Ilie Oană” au făcut deplasarea și câteva sute de suporteri ai FCSB-ului. La rândul lor, aceștia au aprins torțe și au afișat un banner cu mesajul „Against all” (n.r. – Împotriva tuturor).

Spiritele s-au încins la peluza unde stau atât o parte a ultrașilor Petrolului, cât și fanii FCSB-ului. Suporterii veniți de la București au aruncat cu o torță și mai multe petarde în sectorul „lupilor galbeni”, iar aceștia din urmă au încercat să rupă „cordonul” de stewarzi și să ajungă la rivali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și