Închide meniul

Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2: „La Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu!”

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 11:28

Reclamă
Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2: „La Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu!

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO / Hepta

S-a aflat ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit, chiar dacă echipa sa a înregistrat prima victorie în deplasare din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi cere lui Nicolae Dică posesie totală în meciurile FCSB-ului. După golul de 2-0 marcat de Florinel Coman în derby, formaţia roş-albastră a avut o posesie de doar 34% şi un singur şut pe poartă.

Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2

„Eu ce pot să fac, şi asta fac, mai zic deştepţii că se pricep… dar eu curăţenia tot o fac. Ca să poată să rămână cine e puternic! Nu contează cine pleacă. La Steaua trebuie să joci, ai bărbăţie, joci. Eu trebuie să verific bărbăţia.

La Steaua se verifică bărbăţia. Aseară a fost bărbăţie, dar nu a mai fost după minutul 70. Nu a mai fost valoare după minutul 70. Când ai 1-0, antrenorul trebuie să mai înveţe jucătorii să plimbe mingea. Pasezi! Trebuie să lucreze şi la lucrul ăsta.

Nu s-a luat gol, e lucru bun. Dar la Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu, nu are ce căuta acolo. Mingea trebuie să fie numai la mine. Asta e filosofia pe care o gândesc!

Reclamă

Voi aţi văzut, nicio echipă nu domină jocul cum am dominat noi în prima repriză. Nimeni nu joacă ce jucăm noi, e chestiune de valoare. Antrenorul care se tot speculează că pleacă… nu e adevărat! Trebuie să reglementeze relaţia cu jucătorii”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor este deja cu gândul la returul cu Silkeborg din UEFA Conference League, unde aşteaptă o victorie la scor a echipei sale.

FCSB a fost umilită în Danemarca, scor 0-5. Gigi Becali consideră că ruşinea este prea mare şi vrea răzbunare în duelul de joi de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate dacă nu îi odihneam băteam 5-0. Nu a fost o strategie bună. Mă refer la faptul că atâta timp cât am suferit o ruşine înseamnă că nu a fost o strategie bună. Nu putem scăpa de ruşine decât dacă dăm şi noi 5 joi. O să jucăm cu toată echipa acum, că suntem acasă.

Când ai deplasare grea, atunci e mai grea. Tot timpul am sacrificat campionatul pentru cupele europene. Acum a fost o situaţie grea, care s-a cam reglementat cu ce s-a întâmplat săptămâna asta. Puteam să nu mergem în play-off.

Cred eu că putem să fim chiar pe locul 4, putem depăşi Hermannstadt şi Petrolul. A fost greşit pentru că a fost 5-0. Dacă era 2-1 era altceva. Faptul că ne-am făcut de râs nu a fost o strategie bună.

Aici nu e vorba numai de meciul cu Petrolul. Nu trebuie să aplici mari strategii. A fost un context mai lung, nu numai meciul ăsta. Şi ca să jucăm joi cu toată echipa. Nu puteam şi acolo, şi cu Petrolul, şi joi cu toată echipa. Dar nu m-am aşteptat să fie atât de slabi. Radaslavescu, Dulca, am dat bani pe ei… chiar şi Rusu. Am dat bani! Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” Vezi toate știrile
Citește și