Închide meniul

Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2: „La Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 11:28

Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2: „La Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu!

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali este patronul FCSB / ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO / Hepta

S-a aflat ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit, chiar dacă echipa sa a înregistrat prima victorie în deplasare din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali îi cere lui Nicolae Dică posesie totală în meciurile FCSB-ului. După golul de 2-0 marcat de Florinel Coman în derby, formaţia roş-albastră a avut o posesie de doar 34% şi un singur şut pe poartă.

Ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2

„Eu ce pot să fac, şi asta fac, mai zic deştepţii că se pricep… dar eu curăţenia tot o fac. Ca să poată să rămână cine e puternic! Nu contează cine pleacă. La Steaua trebuie să joci, ai bărbăţie, joci. Eu trebuie să verific bărbăţia.

La Steaua se verifică bărbăţia. Aseară a fost bărbăţie, dar nu a mai fost după minutul 70. Nu a mai fost valoare după minutul 70. Când ai 1-0, antrenorul trebuie să mai înveţe jucătorii să plimbe mingea. Pasezi! Trebuie să lucreze şi la lucrul ăsta.

Nu s-a luat gol, e lucru bun. Dar la Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu, nu are ce căuta acolo. Mingea trebuie să fie numai la mine. Asta e filosofia pe care o gândesc!

Reclamă

Voi aţi văzut, nicio echipă nu domină jocul cum am dominat noi în prima repriză. Nimeni nu joacă ce jucăm noi, e chestiune de valoare. Antrenorul care se tot speculează că pleacă… nu e adevărat! Trebuie să reglementeze relaţia cu jucătorii”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2

Gigi Becali schimbă strategia după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor este deja cu gândul la returul cu Silkeborg din UEFA Conference League, unde aşteaptă o victorie la scor a echipei sale.

FCSB a fost umilită în Danemarca, scor 0-5. Gigi Becali consideră că ruşinea este prea mare şi vrea răzbunare în duelul de joi de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

„Poate dacă nu îi odihneam băteam 5-0. Nu a fost o strategie bună. Mă refer la faptul că atâta timp cât am suferit o ruşine înseamnă că nu a fost o strategie bună. Nu putem scăpa de ruşine decât dacă dăm şi noi 5 joi. O să jucăm cu toată echipa acum, că suntem acasă.

Când ai deplasare grea, atunci e mai grea. Tot timpul am sacrificat campionatul pentru cupele europene. Acum a fost o situaţie grea, care s-a cam reglementat cu ce s-a întâmplat săptămâna asta. Puteam să nu mergem în play-off.

Cred eu că putem să fim chiar pe locul 4, putem depăşi Hermannstadt şi Petrolul. A fost greşit pentru că a fost 5-0. Dacă era 2-1 era altceva. Faptul că ne-am făcut de râs nu a fost o strategie bună.

Aici nu e vorba numai de meciul cu Petrolul. Nu trebuie să aplici mari strategii. A fost un context mai lung, nu numai meciul ăsta. Şi ca să jucăm joi cu toată echipa. Nu puteam şi acolo, şi cu Petrolul, şi joi cu toată echipa. Dar nu m-am aşteptat să fie atât de slabi. Radaslavescu, Dulca, am dat bani pe ei… chiar şi Rusu. Am dat bani! Eu de unde să ştiu că sunt atât de slabi?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului Vezi toate știrile
Citește și