Închide meniul

Jucătorul care l-a „fermecat” pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2: „E ‘Sfinxul’! Mi-a zis MM că a devenit Messi!” + De ce l-a dezamăgit Florinel Coman

Dragoș Vasile Publicat: 10 octombrie 2022, 11:45

Reclamă
Jucătorul care l-a „fermecat pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2: „E Sfinxul! Mi-a zis MM că a devenit Messi! + De ce l-a dezamăgit Florinel Coman

Jucătorul care l-a "fermecat" pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2

Jucătorii FCSB, în timpul unui meci / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorul care l-a „fermecat” pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2 este Andrei Cordea (23 ani). De partea cealaltă, Florinel Coman, fotbalistul de la care are aşteptări uriaşe, l-a dezamăgit pe latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cotat la 1.5 milioane de euro, Andrei Cordea este unul dintre cei mai importanţi fotbalişti de la FCSB. Acesta a bifat 18 apariţii în actualul sezon, reuşind să înscrie 6 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

Jucătorul care l-a „fermecat” pe Gigi Becali după Petrolul – FCSB 0-2

„Mie unul nu mi-a plăcut de Coman pentru că… e calitatea lui, se vede. Numai că în partea aia stângă, trebuie să fie şi ea păzită. Adică să fie păzită de duşmani. Nu e Coman ăla. Începe să dea anumite sclipiri, cum a fost, dar nu e ăla.

Cordea e demenţial, ce să-i zici lui Cordea? Cordea e Sfinxul! Şi apărare, şi 1 contra 1, nu ai ce. Spunea MM la un moment dat, dacă îl vezi la antrenamente a devenit Messi. Acum să nu se interpreteze, asta mi-a zis Mihai Stoica. L-a distrus Covid-ul, acum şi-a revenit. Covid-ul a lucrat multă vreme… sunt cercetări care demonstrează că îmbătrâneşte celula”, a transmis Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Gigi Becali, mesaj ferm pentru Nicolae Dică: „La Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu!”

S-a aflat ce i-a cerut Gigi Becali lui Nicolae Dică după Petrolul – FCSB 0-2. Patronul roş-albaştrilor a fost nemulţumit, chiar dacă echipa sa a înregistrat prima victorie în deplasare din acest sezon.

Reclamă

Gigi Becali îi cere lui Nicolae Dică posesie totală în meciurile FCSB-ului. După golul de 2-0 marcat de Florinel Coman în derby, formaţia roş-albastră a avut o posesie de doar 34% şi un singur şut pe poartă.

„Eu ce pot să fac, şi asta fac, mai zic deştepţii că se pricep… dar eu curăţenia tot o fac. Ca să poată să rămână cine e puternic! Nu contează cine pleacă. La Steaua trebuie să joci, ai bărbăţie, joci. Eu trebuie să verific bărbăţia.

La Steaua se verifică bărbăţia. Aseară a fost bărbăţie, dar nu a mai fost după minutul 70. Nu a mai fost valoare după minutul 70. Când ai 1-0, antrenorul trebuie să mai înveţe jucătorii să plimbe mingea. Pasezi! Trebuie să lucreze şi la lucrul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

Nu s-a luat gol, e lucru bun. Dar la Steaua nu are voie să se apropie adversarul de careu, nu are ce căuta acolo. Mingea trebuie să fie numai la mine. Asta e filosofia pe care o gândesc!

Voi aţi văzut, nicio echipă nu domină jocul cum am dominat noi în prima repriză. Nimeni nu joacă ce jucăm noi, e chestiune de valoare. Antrenorul care se tot speculează că pleacă… nu e adevărat! Trebuie să reglementeze relaţia cu jucătorii”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și