Închide meniul

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi echipa este la un punct distanţă de primul loc

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 20:12

Reclamă
Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi echipa este la un punct distanţă de primul loc

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci/ Hepta

Claudiu Niculescu şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi moldovenii se află la un singur punct distanţă de primul loc din Liga a 2-a, ocupat de Unirea Dej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu a stat pe banca echipei 11 partide. În acest interval, Iaşi a pierdut doar două meciuri, în Liga a 2-a, şi a ratat la lovituri de departajare calificarea în grupele Cupei României.

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi

Înfrângerea din ultima rundă de Liga a 2-a i-a fost decisivă lui Claudiu Niculescu. Iaşi a pierdut în faţa Ripensiei Timişoara, scor 1-3. Cu toate acestea, moldovenii se clasează pe locul cinci, cu 17 puncte acumulate după nouă runde.

Anunţul rezilierii contractului a fost făcut de oficialii formaţiei din Copou. Se pare că cele două părţi s-au despărţit cu scandal, sport.ro anunţând că şedinţa dintre Claudiu Niculescu şi reprezentanţii clubului moldovean a durat peste patru ore.

„Mulțumim, Claudiu Niculescu!

Reclamă

Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu și CSM Poltehnica Iași a fost reziliat, astăzi, pe cale amiabilă. Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a câștigat 5 meciuri în campionat, a înregistrat 2 remize și tot atâtea înfrângeri, în total 17 puncte, cu 11 goluri marcate și 7 primite. Echipa noastră este pe locul al cincilea în clasament, la egalitate de puncte cu alte 2 formații, dar golaveraj inferior, la un punct de liderul ierarhiei.
În Cupa României, în mandatul lui Claudiu Niculescu, Poli a depășit pe Știința Miroslava în turul al treilea și a fost eliminată, în playoff, în deplasare, de CS Dumbrăvița, după executarea loviturilor de deparajare.

Clubul nostru îi mulțumește antrenorului Claudiu Niculescu și îi dorește să aibă parte de nenumărate realizări în carieră”, a fost anunţul celor de la Poli Iaşi, pe conturile oficiale.

Baia Mare – Dinamo 1-1. „Câinii” au remizat în etapa a 9-a din Liga a 2-a

Dinamo a remizat în deplasarea de la Baia Mare, scor 1-1. În urma egalului obţinut, „câinii” rămân în subsolul clasamentului din Liga a 2-a, însă au urcat un loc, până pe 14.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a deschis scorul prin Ahmed Bani, în minutul 36. Mijlocaşul „câinilor” a transformat o lovitură de la 11 metri. Ulterior, pe final de primă repriză, Baia Mare a egalat prin Sergiu Ciocan.

În acest sezon de Liga a 2-a, Dinamo a obţinut trei victorii şi un egal. „Câinii” le-au învins pe Progresul Spartac, Chiajna şi Slobozia, pe toate la limită, cu scorul de 1-0.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan, învinsă de Lee Ho Ching. Meciul a fost LIVE în AntenaPLAY 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă Vezi toate știrile
Citește și