Închide meniul

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi echipa este la un punct distanţă de primul loc

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2022, 20:12

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi echipa este la un punct distanţă de primul loc

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi

Claudiu Niculescu, în timpul unui meci/ Hepta

Claudiu Niculescu şi-a reziliat contractul cu Poli Iaşi. Antrenorul a fost demis, deşi moldovenii se află la un singur punct distanţă de primul loc din Liga a 2-a, ocupat de Unirea Dej.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu a stat pe banca echipei 11 partide. În acest interval, Iaşi a pierdut doar două meciuri, în Liga a 2-a, şi a ratat la lovituri de departajare calificarea în grupele Cupei României.

Claudiu Niculescu, OUT de la Poli Iaşi

Înfrângerea din ultima rundă de Liga a 2-a i-a fost decisivă lui Claudiu Niculescu. Iaşi a pierdut în faţa Ripensiei Timişoara, scor 1-3. Cu toate acestea, moldovenii se clasează pe locul cinci, cu 17 puncte acumulate după nouă runde.

Anunţul rezilierii contractului a fost făcut de oficialii formaţiei din Copou. Se pare că cele două părţi s-au despărţit cu scandal, sport.ro anunţând că şedinţa dintre Claudiu Niculescu şi reprezentanţii clubului moldovean a durat peste patru ore.

„Mulțumim, Claudiu Niculescu!

Reclamă

Contractul dintre antrenorul principal Claudiu Niculescu și CSM Poltehnica Iași a fost reziliat, astăzi, pe cale amiabilă. Sub comanda fostului tehnician, echipa noastră a câștigat 5 meciuri în campionat, a înregistrat 2 remize și tot atâtea înfrângeri, în total 17 puncte, cu 11 goluri marcate și 7 primite. Echipa noastră este pe locul al cincilea în clasament, la egalitate de puncte cu alte 2 formații, dar golaveraj inferior, la un punct de liderul ierarhiei.
În Cupa României, în mandatul lui Claudiu Niculescu, Poli a depășit pe Știința Miroslava în turul al treilea și a fost eliminată, în playoff, în deplasare, de CS Dumbrăvița, după executarea loviturilor de deparajare.

Clubul nostru îi mulțumește antrenorului Claudiu Niculescu și îi dorește să aibă parte de nenumărate realizări în carieră”, a fost anunţul celor de la Poli Iaşi, pe conturile oficiale.

Baia Mare – Dinamo 1-1. „Câinii” au remizat în etapa a 9-a din Liga a 2-a

Dinamo a remizat în deplasarea de la Baia Mare, scor 1-1. În urma egalului obţinut, „câinii” rămân în subsolul clasamentului din Liga a 2-a, însă au urcat un loc, până pe 14.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a deschis scorul prin Ahmed Bani, în minutul 36. Mijlocaşul „câinilor” a transformat o lovitură de la 11 metri. Ulterior, pe final de primă repriză, Baia Mare a egalat prin Sergiu Ciocan.

În acest sezon de Liga a 2-a, Dinamo a obţinut trei victorii şi un egal. „Câinii” le-au învins pe Progresul Spartac, Chiajna şi Slobozia, pe toate la limită, cu scorul de 1-0.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și