Închide meniul

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia: „Mă bucur pentru el!”

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 21:11

Reclamă
Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia: „Mă bucur pentru el!

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea pe banca celor de la Chindia Târgoviște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecat de la FCSB la începutul acestei stagiuni, Toni Petrea a ajuns la Chindia, pe banca căreia a obținut trei victorii în primele trei partide: 2-1 cu CSA Steaua, 2-1 cu Rapid și 1-0 cu FC U Craiova 1948.

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia

Mihai Stoica se bucură de succesul fostului tehnician de la FCSB la formația din Târgoviște.

„Toni Petrea chiar s-a dus într-un moment foarte dificil pentru Chindia, gândidu-se şi unde nu are unde să joace (n.r. despre stadion)… Mă bucur foarte mult pentru Toni Petrea. Cu Săndoi echipa juca defensiv, cu Mihalcea nu a făcut rezultate. Chindia, faţă de anul trecut, şi-a pierdut jucători importanţi, Iacob, Dulca, axul lor practic a fost foarte afectat… Mă bucur pentru Toni Petrea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Formaţia Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echioa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga.

Reclamă

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 64.

Chindia a scăpat de ultimul loc, după victoria din Bănie. Dâmboviţenii au acumulat nouă puncte, şi au urcat peste Mioveni, care are şapte.

Petrea i-a luat locul lui Adi Mihalcea

Toni Petrea i-a luat locul lui Adrian Mihalcea, care a fost demis de conducerea Chindiei la sfârșitul lunii septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie, însă nu reușise nicio victorie pe banca dâmbovițenilor.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 13:03 Parma – Cremonese și Palermo – Ascoli, 16:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sărbătoresc promovarea în fața fanilor 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și