Închide meniul

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia: „Mă bucur pentru el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 octombrie 2022, 21:11

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia: „Mă bucur pentru el!

Mihai Stoica, o nouă ironie la adresa lui Lucian Burchel

Mihai Stoica, într-un meci pentru FCSB / Hepta

Mihai Stoica a avut o reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea pe banca celor de la Chindia Târgoviște.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Plecat de la FCSB la începutul acestei stagiuni, Toni Petrea a ajuns la Chindia, pe banca căreia a obținut trei victorii în primele trei partide: 2-1 cu CSA Steaua, 2-1 cu Rapid și 1-0 cu FC U Craiova 1948.

Mihai Stoica, reacție genială după victoriile pe linie obținute de Toni Petrea la Chindia

Mihai Stoica se bucură de succesul fostului tehnician de la FCSB la formația din Târgoviște.

„Toni Petrea chiar s-a dus într-un moment foarte dificil pentru Chindia, gândidu-se şi unde nu are unde să joace (n.r. despre stadion)… Mă bucur foarte mult pentru Toni Petrea. Cu Săndoi echipa juca defensiv, cu Mihalcea nu a făcut rezultate. Chindia, faţă de anul trecut, şi-a pierdut jucători importanţi, Iacob, Dulca, axul lor practic a fost foarte afectat… Mă bucur pentru Toni Petrea”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

FC U Craiova 1948 – Chindia 0-1

Formaţia Universitatea Craiova 1948 a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de echioa Chindia Târgovişte, în etapa a 13-a din Superliga.

Reclamă

Unicul gol al meciului a fost marcat de Popadiuc, în minutul 64.

Chindia a scăpat de ultimul loc, după victoria din Bănie. Dâmboviţenii au acumulat nouă puncte, şi au urcat peste Mioveni, care are şapte.

Petrea i-a luat locul lui Adi Mihalcea

Toni Petrea i-a luat locul lui Adrian Mihalcea, care a fost demis de conducerea Chindiei la sfârșitul lunii septembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mihalcea a preluat echipa la 7 iunie, însă nu reușise nicio victorie pe banca dâmbovițenilor.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și