Închide meniul

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: “Sunt dezamăgit și nervos! Nu merităm să ne calificăm!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 8:17

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: “Sunt dezamăgit și nervos! Nu merităm să ne calificăm!”

Xavi, reacţie categorică după Bayern - Barcelona 2-0

Xavi, la conferinţa de presă / Profimediaimages

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3, din etapa a 4-a a grupelor UEFA Champions League. Antrenorul catalanilor s-a arătat extrem de nervos din cauza greșelilor în lanț din defensiva sa. Barca are nevoie de un miracol pentru a se califica în primăvara europeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trupa de pe Camp Nou este la un pas să fie eliminată din Champions League. Dacă Inter va învinge Viktoria Plzen în următoarea rundă din grupe, Barcelona nu va mai avea șanse să prindă locul 2.

Xavi a “explodat” după “thriller-ul” Barcelona – Inter 3-3: „Sunt dezamăgit și nervos!”

Xavi s-a resemnat deja în privința calificării, după remiza de aseară. Robert Lewandowski a egalat în prelungiri, însă punctul obținut pe Camp Nou nu o ajută prea mult pe Barca.

“Champions League a fost crudă cu noi!”, a “tunat” Xavi, la conferința de presă, citat de digisport.ro.

Tehnicianul Barcelonei și-a certat la scenă deschisă jucătorii din cauza greșelilor comise în defensivă. Pentru Barcelona urmează El Clasico, duminică de la ora 17:15.

Reclamă

”Champions League a fost crudă cu noi. Am primit multe goluri în repriza a doua. Prima parte a fost foarte bună. Primul gol a fost din cauza unei erori imense în linia defensiva, al doilea, la fel. A fost foarte greu de la Munchen, la Milan, și chiar și aici pe terenul nostru.

Este vorba despre victorii, despre a nu primi goluri și a ne apăra foarte bine. Nu trebuie doar să atacăm. Nu depinde doar de noi dacă ne calificăm sau nu. Situația este foarte dificilă. Trebuie să continuăm și să ne gândim la El Clasico. Trebuie să ne recuperăm și să ne gândim la La Liga pentru că Champions League a devenit dificil, complicat.

Xavi nu mai speră la calificarea în optimile UEFA Champions League: „Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe!”

Fotbalul este un joc al greșelilor și trebuie să încercăm să nu facem prea multe. Nu ne-am apărat foarte bine. Intensitatea a fost excelentă în prima repriză, dar nu am reușit să o menținem. Greșelile se plătesc foarte scump în Champions League. Greșelile din apărare ne-au costat meciul.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă nu o învingi pe Inter acasă, nu meriți să mergi mai departe, chiar dacă încă mai avem șanse de a continua în Champions League. Avem puțină speranță, dar este dificil.

Ca suporter al Barcelonei, și eu sunt dezamăgit, trist, contrariat și nervos. Anul trecut nu am avut noroc, dar anul acesta au fost greșelile noastre. Am lăsat să ne scape victoriile. Le-am avut în mână, dar le-am pierdut. Trebuie să fim autocritici, dar este o îmbunătățire față de anul trecut. Anul acesta, am pierdut pe greșelile noastre și doare mai tare. Este o lovitură dură pentru noi”, a spus Xavi, după Barcelona – Inter 3-3.

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona în UEFA Champions League

Robert Lewandowski o menţine pe Barcelona, in extremis, în UEFA Champions League. Catalanii au fost la un pas să fie OUT din cursa pentru un loc în optimi, cu două etape înainte de finalul grupelor.

Jucătorii lui Xavi au condus cu 1-0 la pauză, dar au avut o repriză a doua de coşmar. Inter a întors scorul în minutul 63, după golurile marcate de Barella şi Lisandro Martinez. Fundaşii centrali ai gazdelor de pe Camp Nou, Gerard Pique şi Eric Garcia, s-au întrecut în erori.

Robert Lewandowski a fost salvatorul Barcelonei în chiar ultimele 10 minute. Mai întâi, starul polonez a restabilit egalitatea în minutul 82.

Totuşi, bucuria fanilor de pe Camp Nou nu a fost de durată. Gosens a dus-o pe Inter în avantaj în minutul 89! Era 3-2 pe nerazzurri, scor la care erau siguri de calificarea în fazele eliminatorii.

Lewandowski s-a împotrivit şi a marcat, în prelungiri, un gol salvator pentru Barcelona. Fostul star al lui Bayern a reuşit „dubla” cu o lovitură perfectă de cap.

Reclamă

Robert Lewandowski a ajuns la 5 goluri în acest sezon al UEFA Champions League, dar Barcelona păstrează şanse minime pentru a continua în competiţia stelelor. Dacă Inter câştigă meciul cu Viktoria Plzen de acasă, catalanii se duc din nou în Europa League.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 Hull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și