Închide meniul

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Anunțul momentului venit din Spania

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 13:06

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Anunțul momentului venit din Spania

Kylian Mbappe nu intră în calculele lui Real Madrid

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Profimedia

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Acesta este anunțul momentului venit din Spania, de la celebra publicație El Chiriunguito TV. Starul lui PSG a declarat în repetate rânduri că visul său este să ajungă să îmbrace tricoul “blanco”, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe nu se mai simte bine la PSG și i-ar fi anunțat deja pe conducătorii de la Paris că vrea să își rezilieze contractul în iarnă.

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe!

Între timp, campionul mondial din 2018 a primit o lovitură din partea clubului de care este îndrăgostit din copilărie. Potrivit El Chiringuito, oficialii lui Real Madrid, în frunte cu președintele Florentino Perez, nu sunt interesați de transferul lui Kylian Mbappe.

“Mbappe nu se află în planurile lui Real Madrid”, a fost anunțul făcut de renumitul jurnalist Josep Pedrerol, de la El Chiringuito TV, în această dimineață.

Reclamă

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece

Marți, Marca a anunțat o știre care a șocat lumea fotbalului: Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în luna ianuarie. Starul francez a ajuns „la cuțite” cu șefii de pe Parc de Princes și își dorește să ajungă cât mai repede la o nouă echipă.

„Nu mai există nicio cale de împacare între cele două părți”, au scris spaniolii.

La scurt timp după anunțul-șoc, a venit și prima reacție din conducerea celor de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul campioanei Franței, Luis Campos, susține că Kylian Mbappe nu a vorbit deloc cu conducerea clubului cu privire la o posibilă plecare.

Nici măcar președintele Nasser Al Khelaifi nu știe nimic despre intențiile starului de 24 de ani.

„Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre plecare. Neg această informație. Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre intenția lui de a pleca în ianuarie. Vorbim cu el mereu, Messi, Neymar… suntem foarte fericiți să fim aici.

Mbappe nu mi-a spus niciodată mie sau lui Nasser Al Khelaifi că vrea să o părăsească pe PSG în ianuarie. Este Mbappe fericit aici? Ar trebui să-l întrebați pe el, este o întrebare foarte serioasă. Eu îl văd că lucrează ca un adevărat profesionist!”, a spus directorul lui PSG, Luis Campos, pentru Canal Plus, citat de Fabrizio Romano.

Kylian Mbappe, cel mai bine plătit fotbalist din lume în sezonul 2022/2023

În ultimii 8 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au împărţit statutul de cel mai bine plătit fotbalist din lume, dar Kylian Mbappé îi va detrona în acest sezon.

Forbes a estimat, într-un studiu publicat vineri, că Mbappe, campion mondial în 2018, va încasa, în 2022/2023, 128 de milioane de dolari, sau 131 de milioane de euro (o sumă din care trebuie deduse comisioanele de agent aferente diferitelor contracte).

Kylian Mbappé va câștiga în lunile următoare 110 milioane de dolari care vor fi legate de activităţile sale sportive şi 18 milioane de dolari ca parte a parteneriatelor sale extra-sportive, potrivit news.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și