Închide meniul

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Anunțul momentului venit din Spania

Cosmin Cioboată Publicat: 13 octombrie 2022, 13:06

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Anunțul momentului venit din Spania

Kylian Mbappe nu intră în calculele lui Real Madrid

Kylian Mbappe, în tricoul lui PSG / Profimedia

  • Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe
  • Anunțul momentului venit din Spania

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe! Acesta este anunțul momentului venit din Spania, de la celebra publicație El Chiriunguito TV. Starul lui PSG a declarat în repetate rânduri că visul său este să ajungă să îmbrace tricoul “blanco”, pe Santiago Bernabeu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe nu se mai simte bine la PSG și i-ar fi anunțat deja pe conducătorii de la Paris că vrea să își rezilieze contractul în iarnă.

Real Madrid nu e interesată de Kylian Mbappe!

Între timp, campionul mondial din 2018 a primit o lovitură din partea clubului de care este îndrăgostit din copilărie. Potrivit El Chiringuito, oficialii lui Real Madrid, în frunte cu președintele Florentino Perez, nu sunt interesați de transferul lui Kylian Mbappe.

Reclamă

“Mbappe nu se află în planurile lui Real Madrid”, a fost anunțul făcut de renumitul jurnalist Josep Pedrerol, de la El Chiringuito TV, în această dimineață.

Reclamă

PSG, prima reacție după ce Kylian Mbappe ar fi cerut să plece

Marți, Marca a anunțat o știre care a șocat lumea fotbalului: Kylian Mbappe a cerut să plece de la PSG în luna ianuarie. Starul francez a ajuns „la cuțite” cu șefii de pe Parc de Princes și își dorește să ajungă cât mai repede la o nouă echipă.

„Nu mai există nicio cale de împacare între cele două părți”, au scris spaniolii.

La scurt timp după anunțul-șoc, a venit și prima reacție din conducerea celor de la PSG.

Reclamă 4 / 0/3

Directorul campioanei Franței, Luis Campos, susține că Kylian Mbappe nu a vorbit deloc cu conducerea clubului cu privire la o posibilă plecare.

Nici măcar președintele Nasser Al Khelaifi nu știe nimic despre intențiile starului de 24 de ani.

„Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre plecare. Neg această informație. Mbappe nu mi-a spus niciodată nimic despre intenția lui de a pleca în ianuarie. Vorbim cu el mereu, Messi, Neymar… suntem foarte fericiți să fim aici.

Mbappe nu mi-a spus niciodată mie sau lui Nasser Al Khelaifi că vrea să o părăsească pe PSG în ianuarie. Este Mbappe fericit aici? Ar trebui să-l întrebați pe el, este o întrebare foarte serioasă. Eu îl văd că lucrează ca un adevărat profesionist!”, a spus directorul lui PSG, Luis Campos, pentru Canal Plus, citat de Fabrizio Romano.

Kylian Mbappe, cel mai bine plătit fotbalist din lume în sezonul 2022/2023

În ultimii 8 ani, Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au împărţit statutul de cel mai bine plătit fotbalist din lume, dar Kylian Mbappé îi va detrona în acest sezon.

Forbes a estimat, într-un studiu publicat vineri, că Mbappe, campion mondial în 2018, va încasa, în 2022/2023, 128 de milioane de dolari, sau 131 de milioane de euro (o sumă din care trebuie deduse comisioanele de agent aferente diferitelor contracte).

Kylian Mbappé va câștiga în lunile următoare 110 milioane de dolari care vor fi legate de activităţile sale sportive şi 18 milioane de dolari ca parte a parteneriatelor sale extra-sportive, potrivit news.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă!
La Liga • 25 mart., 18:40
FOTO
Vinicius a izbucnit în lacrimi la conferinţa de presă! Motivul pentru care starul brazilian nu a mai rezistat
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar a treia selecţie
Fotbal extern • 23 mart., 22:59
Endrick, viitorul atacant de la Real Madrid, a marcat pe Wembley primul gol pentru naţionala Braziliei, la doar 17 ani
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul