Închide meniul

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „Am câştigat cu cea mai bună echipă din grupă”. Cui i-a dedicat victoria

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 23:02

Reclamă
Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „Am câştigat cu cea mai bună echipă din grupă. Cui i-a dedicat victoria

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj - Slavia Praga

Yuri Matias, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Yuri Matias a oferit prima reacţie, după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0. Fundaşul lui Dan Petrescu i-a dedicat victoria celui poreclit „Pisică”, cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, care a decedat de curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a urcat pe primul loc în grupa de Conference League, după victoria colosală cu Slavia Praga. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificare în runda următoare a competiţiei, acumulând şapte puncte, după patru runde.

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga

Yuri Matias a marcat golul ce a securizat victoria lui CFR Cluj. Fundaşul a înscris pentru 2-0, în minutul 85, aducând toate cele trei puncte lui Dan Petrescu.

Yuri Matias s-a declarat bucuros de victoria obţinută în faţa campioanei Cehiei, mărturisind că Slavia Praga este cel mai puternic adversar din grupă. Totodată, fundaşul brazilian a dedicat victoria celui poreclit „Pisică”, un apropiat al clubului, care a decedat chiar în ziua meciului cu UTA, din ultima rundă de Liga 1.

„Nu pot să spun că a fost ușor, dar acum nu au mai avut atât de multe ocazii. Acasă au jucat mult mai bine. Eu lucrez foarte mult la faze fixe, la faze de genul acesta, cu capul. Vreau să îmi ajut echipa.

Reclamă

Am făcut o treabă foarte bună, am câștigat două meciuri la rând cu cea mai bună echipă din grupă. Vreau să dedic acest gol pentru Pisică, pentru el.

Mulțumesc fanilor care ne-au susținut până în ultimul minut. Am fost foarte concentrați, cu mintea doar la meci. Acum ne gândim la partida următoare, este cel mai important. A fost o săptămână complicată, am vrut să câștigăm la UTA”, a declarat Yuri Matias, conform sport.ro.

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga

Echipa lui Dan Petrescu a câştigat „dubla” cu Slavia Praga şi s-a instalat pe primul loc în grupă. În total, CFR Cluj are 7 puncte şi este favorită la calificarea în primăvara Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru cele două victorii cu Slavia Praga şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a încasat 1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă.

Campioana României a sacrificat orice spectacol şi a arătat pragmatism, câştigând în faţa celei mai valoroase echipe din grupă prin golurile marcate de Ciprian Deac (11 – penalty), Yuri Matias (85).

CFR s-a apărat supraaglomerat tot meciul, dar a făcut-o aproape perfect în faţa unei echipa care a confirmat momentul de criză prin care trece.

Meciul a fost întrerupt circa 14 minute în prima repriză, după ce unui spectator i s-a făcut rău în min. 27. Ambulanţa a intervenit, iar suporterului i-a fost acordat primul ajutor în tribună, după care fost coborât cu targa şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și