Închide meniul

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „Am câştigat cu cea mai bună echipă din grupă”. Cui i-a dedicat victoria

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2022, 23:02

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0: „Am câştigat cu cea mai bună echipă din grupă. Cui i-a dedicat victoria

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj - Slavia Praga

Yuri Matias, în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Yuri Matias a oferit prima reacţie, după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0. Fundaşul lui Dan Petrescu i-a dedicat victoria celui poreclit „Pisică”, cel mai bun prieten al lui Dan Petrescu, care a decedat de curând.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a urcat pe primul loc în grupa de Conference League, după victoria colosală cu Slavia Praga. Trupa lui Dan Petrescu este favorită la calificare în runda următoare a competiţiei, acumulând şapte puncte, după patru runde.

Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga

Yuri Matias a marcat golul ce a securizat victoria lui CFR Cluj. Fundaşul a înscris pentru 2-0, în minutul 85, aducând toate cele trei puncte lui Dan Petrescu.

Yuri Matias s-a declarat bucuros de victoria obţinută în faţa campioanei Cehiei, mărturisind că Slavia Praga este cel mai puternic adversar din grupă. Totodată, fundaşul brazilian a dedicat victoria celui poreclit „Pisică”, un apropiat al clubului, care a decedat chiar în ziua meciului cu UTA, din ultima rundă de Liga 1.

„Nu pot să spun că a fost ușor, dar acum nu au mai avut atât de multe ocazii. Acasă au jucat mult mai bine. Eu lucrez foarte mult la faze fixe, la faze de genul acesta, cu capul. Vreau să îmi ajut echipa.

Reclamă

Am făcut o treabă foarte bună, am câștigat două meciuri la rând cu cea mai bună echipă din grupă. Vreau să dedic acest gol pentru Pisică, pentru el.

Mulțumesc fanilor care ne-au susținut până în ultimul minut. Am fost foarte concentrați, cu mintea doar la meci. Acum ne gândim la partida următoare, este cel mai important. A fost o săptămână complicată, am vrut să câștigăm la UTA”, a declarat Yuri Matias, conform sport.ro.

Câţi bani a încasat CFR Cluj, după ce a învins pentru a doua oară pe Slavia Praga

Echipa lui Dan Petrescu a câştigat „dubla” cu Slavia Praga şi s-a instalat pe primul loc în grupă. În total, CFR Cluj are 7 puncte şi este favorită la calificarea în primăvara Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru cele două victorii cu Slavia Praga şi egalul cu Ballkani, CFR Cluj a încasat peste 1 milion de euro. Mai exact, campioana României a încasat 1.166.000 de euro. Suma poate creşte în condiţiile în care CFR Cluj ar mai obţine puncte în grupă.

Campioana României a sacrificat orice spectacol şi a arătat pragmatism, câştigând în faţa celei mai valoroase echipe din grupă prin golurile marcate de Ciprian Deac (11 – penalty), Yuri Matias (85).

CFR s-a apărat supraaglomerat tot meciul, dar a făcut-o aproape perfect în faţa unei echipa care a confirmat momentul de criză prin care trece.

Meciul a fost întrerupt circa 14 minute în prima repriză, după ce unui spectator i s-a făcut rău în min. 27. Ambulanţa a intervenit, iar suporterului i-a fost acordat primul ajutor în tribună, după care fost coborât cu targa şi a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Recomandări
  • Yuri Matias, prima reacţie după ce a marcat în CFR Cluj – Slavia Praga 2-0
  • Clujenii au urcat pe primul loc în grupă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și