Închide meniul

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători: „Dacă nu-i trezește nimeni din club, lasă că-i trezim noi!”. Mesaj pentru Gigi Becali și Nicolae Dică

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 15:39

Reclamă
Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători: „Dacă nu-i trezește nimeni din club, lasă că-i trezim noi!. Mesaj pentru Gigi Becali și Nicolae Dică

Ultrașii FCSB au anunțat că se duc peste jucători

Ultrașii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători, după ce echipa lui Nicolae Dică a fost „zdrobită” de Silkeborg cu 0-5 de două ori într-o săptămână, în grupele UEFA Conference League. Fanii roș-albaștri s-au săturat de jocul slab al favoriților și anunță că vor merge să discute cu ei, la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii FCSB-ului și-au pierdut răbdarea în timpul meciului cu Silkeborg, de pe Arena Națională. Mulți fani prezenți pe Arena Națională i-au huiduit pe jucătorii lui Nicolae Dică și i-au cerut demisia antrenorului.

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători!

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, a anunțat că ultrașii vor merge în cantonamentul jucătorilor pentru a discuta despre situația actuală de la club.

„Dacă nu îi trezește nimeni din club, lasă că îi trezim noi!”, a „tunat” Mustață.

Mustață a asigurat că Nicolae Dică va beneficia în continuare de susținerea galeriei. De asemenea, liderul galeriei FCSB consideră că „jucătorii îl iau de prost pe Gigi Becali”.

Reclamă

„Nu se mai poate în acest fel! Totul are o limită, iar jucătorii ăștia să nu creadă că au venit la Steaua (n.r FCSB) ca să încaseze salarii mari, prime, etc, etc, iar ei își bat joc de Gigi Becali și de noi.

Să le fie rușine tuturor celor care au jucat în meciul ăsta cu Silkeborg, mai puțin lui Compagno, că săracul, băiatul ăla, nu are nicio vină. Ce vină are Compagno că ăștia din echipă nu sunt în stare să îi dea o centrare bună? Nu sunt în stare să îi dea nici măcar o pasă bună. Nu a primit nicio minge bună în tot meciul. Nu vreau să folosesc și cuvinte mai dure la adresa jucătorilor, gen mercenari, că și așa sunt prea supărat.

Vom avea azi o discuție între noi suporterii și mai mult ca sigur vom merge peste jucători să discutăm cu ei. Dacă nu îi trezește nimeni din club, atunci lasă că îi trezim noi. Batem sute și sute km după ei, iar ei își bat joc de noi. Se plâng pe la colțuri că unii nu joacă că nu îi bagă Gigi Becali. Uitați-vă, bă, că acum ați jucat toți. Aveți ce să îi mai reproșați lui Gigi Becali? Vouă nu vă e rușine de omul ăla?

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, apărat de ultrașii FCSB: „Niciodată n-o să ne înjurăm gloriile!”

A dat pe voi o gramadă de bani, iar unii dintre voi mimați fotbalul și îl luați pe Gigi de prost. Aveți cele mai mari salarii din România și ne faceți de râs în Europa. Gigi Becali trebuie să le taie salariile neapărat.

Trebuie să regândească o altă strategie de plată, cu prime în funcție de rezultate și să vedeți voi cum vor juca ăștia după ce vor fi arși la bani. Iar alții să treacă și să stea pe bancă că nu merită să joace. Nu e deloc vina lui Dică că nu joacă echipa.

El are susținerea noastră, iar noi niciodată nu o să ne înjurăm gloriile așa cum a fost înjurat Lăcătuș de alții. Dică și-a îndeplinit primul obiectiv și a calificat echipa în grupe. El nu a venit la Steaua (n.r FCSB) pentru bani, ci a venit doar pentru noi suporterii”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și