Închide meniul

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători: „Dacă nu-i trezește nimeni din club, lasă că-i trezim noi!”. Mesaj pentru Gigi Becali și Nicolae Dică

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 14 octombrie 2022, 15:39

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători: „Dacă nu-i trezește nimeni din club, lasă că-i trezim noi!. Mesaj pentru Gigi Becali și Nicolae Dică

Ultrașii FCSB au anunțat că se duc peste jucători

Ultrașii FCSB, în timpul unui meci / Profimedia

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători, după ce echipa lui Nicolae Dică a fost „zdrobită” de Silkeborg cu 0-5 de două ori într-o săptămână, în grupele UEFA Conference League. Fanii roș-albaștri s-au săturat de jocul slab al favoriților și anunță că vor merge să discute cu ei, la antrenament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii FCSB-ului și-au pierdut răbdarea în timpul meciului cu Silkeborg, de pe Arena Națională. Mulți fani prezenți pe Arena Națională i-au huiduit pe jucătorii lui Nicolae Dică și i-au cerut demisia antrenorului.

Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători!

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord Steaua, a anunțat că ultrașii vor merge în cantonamentul jucătorilor pentru a discuta despre situația actuală de la club.

„Dacă nu îi trezește nimeni din club, lasă că îi trezim noi!”, a „tunat” Mustață.

Mustață a asigurat că Nicolae Dică va beneficia în continuare de susținerea galeriei. De asemenea, liderul galeriei FCSB consideră că „jucătorii îl iau de prost pe Gigi Becali”.

Reclamă

„Nu se mai poate în acest fel! Totul are o limită, iar jucătorii ăștia să nu creadă că au venit la Steaua (n.r FCSB) ca să încaseze salarii mari, prime, etc, etc, iar ei își bat joc de Gigi Becali și de noi.

Să le fie rușine tuturor celor care au jucat în meciul ăsta cu Silkeborg, mai puțin lui Compagno, că săracul, băiatul ăla, nu are nicio vină. Ce vină are Compagno că ăștia din echipă nu sunt în stare să îi dea o centrare bună? Nu sunt în stare să îi dea nici măcar o pasă bună. Nu a primit nicio minge bună în tot meciul. Nu vreau să folosesc și cuvinte mai dure la adresa jucătorilor, gen mercenari, că și așa sunt prea supărat.

Vom avea azi o discuție între noi suporterii și mai mult ca sigur vom merge peste jucători să discutăm cu ei. Dacă nu îi trezește nimeni din club, atunci lasă că îi trezim noi. Batem sute și sute km după ei, iar ei își bat joc de noi. Se plâng pe la colțuri că unii nu joacă că nu îi bagă Gigi Becali. Uitați-vă, bă, că acum ați jucat toți. Aveți ce să îi mai reproșați lui Gigi Becali? Vouă nu vă e rușine de omul ăla?

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Dică, apărat de ultrașii FCSB: „Niciodată n-o să ne înjurăm gloriile!”

A dat pe voi o gramadă de bani, iar unii dintre voi mimați fotbalul și îl luați pe Gigi de prost. Aveți cele mai mari salarii din România și ne faceți de râs în Europa. Gigi Becali trebuie să le taie salariile neapărat.

Trebuie să regândească o altă strategie de plată, cu prime în funcție de rezultate și să vedeți voi cum vor juca ăștia după ce vor fi arși la bani. Iar alții să treacă și să stea pe bancă că nu merită să joace. Nu e deloc vina lui Dică că nu joacă echipa.

El are susținerea noastră, iar noi niciodată nu o să ne înjurăm gloriile așa cum a fost înjurat Lăcătuș de alții. Dică și-a îndeplinit primul obiectiv și a calificat echipa în grupe. El nu a venit la Steaua (n.r FCSB) pentru bani, ci a venit doar pentru noi suporterii”, a spus Gheorghe Mustață, pentru Prosport.

Recomandări
  • Ultrașii FCSB amenință că se duc peste jucători
  • „Dacă nu-i trezește nimeni din club, lasă că-i trezim noi!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și