Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi: ”Bă, ce le faci, mă?” / ”Îi pun să facă asta până vomită!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 10:00

Reclamă
Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi: ”Bă, ce le faci, mă?” / ”Îi pun să facă asta până vomită!”

Gica Hagi şi Gigi Becali

Gica Hagi şi Gigi Becali / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Gică Hagi în urmă cu mai mulți ani. Patronul de la FCSB a vrut să știe secretul  prin care ”Regele” reușește să aibă posesie la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi nu s-a ferit să îi răspundă lui Gigi Becali. Fostul mare internațional a explicat că își pune jucătorii să facă antrenamente până vomită!

Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi

„L-am întrebat pe Hagi, acum 5-6 ani, ‘Bă, ce le faci, mă?’, zice ‘Știi ce le fac? Fac antrenamente cu mingea până vomită. Să facă fotbal, fotbal, fotbal încontinuu, să aibă posesia’. La noi e tacticizat, nu poți să faci tactică.

Poți să faci tactică cu jucători de 70-80 de milioane, care au și piciorul, și mingea. La noi, cu jucătorii de 300-400.000, nu poți. Așa, pune-i să joace ce pot ei să joace.

Dă-le mingea să facă o oră, patru, că muncesc oamenii opt ore la fabrică. Trei ore antrenament, că de-aia ai 15.000 salariu. Nu poți? Lasă-i pe alții care pot!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul şi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul de la Farul. „Regele” este pe primul loc în Liga 1 după o campanie de transferuri spectaculoasă. A reuşit să-i reinventeze pe Denis Alibec şi Gabi Torje, care sunt cei mai buni marcatori ai echipei.

Hagi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff, cel care a scris istorie la Ajax şi Barcelona. Provocarea sa şi a colaboratorilor să este să îi facă pe fotbaliştii care au un CV important să joace la cel mai înalt nivel!

(Reporter: Ce le faci jucătorilor care revin și pe care-i reinventezi?) În primul rând am o comunicare foarte bună cu ei. Am de fiecare dată o discuție între patru ochi cu fiecare dintre ei când vin la echipă. Pe ce trebuie să pedalăm, ce principii trebuie să respecte, totul trebuie să fie simplu, cum spunea Cruyff.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul trebuie să se simtă bine, el trebuie să fie protagonist, el trebuie să deseneze în teren, iar eu pot doar să-l ajut. Nimic altceva! Eu și staff-ul asta facem: jucătorul în teren trebuie să se simtă bine ca să poată da randament!

Apoi depinde de jucător dacă își și dorește ce îi cer: nu pot eu sau staff-ul să ne dorim mai mult decât jucătorul! Asta nu se poate! Dacă și el își dorește, atunci putem să ne înhămăm la muncă amândoi! Dacă nu, nu! Fiecare își vede de drumul lui!

Cea mai mare provocare a mea și a staff-ului este să-i aducem și pe Alibec, și pe Băluță, și pe Benzar, și pe Nedelcu, și pe Morar, și pe Torje la nivelul foarte bun la care erau. Dacă o facem, înseamnă că ne-a reușit! Înseamnă chiar că avem talent!”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20
mai
0:15
Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su”
23:59 VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion 23:55 Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO 23:52 Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat 23:46 Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti 23:32 Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League 23:24 „Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0 23:16 Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!” 22:55 Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon 22:34 Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit Vezi toate știrile
Citește și