Închide meniul

„Ce le faci jucătorilor pe care îi reinventezi?”. Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul şi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 octombrie 2022, 17:13

Reclamă
„Ce le faci jucătorilor pe care îi reinventezi?. Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul şi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu FCSB

Gică Hagi / Antena Sport

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul de la Farul. „Regele” este pe primul loc în Liga 1 după o campanie de transferuri spectaculoasă. A reuşit să-i reinventeze pe Denis Alibec şi Gabi Torje, care sunt cei mai buni marcatori ai echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff, cel care a scris istorie la Ajax şi Barcelona. Provocarea sa şi a colaboratorilor să este să îi facă pe fotbaliştii care au un CV important să joace la cel mai înalt nivel!

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul. Ce a spus despre Denis Alibec şi Gabi Torje

„(Reporter: Ce le faci jucătorilor care revin și pe care-i reinventezi?) În primul rând am o comunicare foarte bună cu ei. Am de fiecare dată o discuție între patru ochi cu fiecare dintre ei când vin la echipă. Pe ce trebuie să pedalăm, ce principii trebuie să respecte, totul trebuie să fie simplu, cum spunea Cruyff.

Jucătorul trebuie să se simtă bine, el trebuie să fie protagonist, el trebuie să deseneze în teren, iar eu pot doar să-l ajut. Nimic altceva! Eu și staff-ul asta facem: jucătorul în teren trebuie să se simtă bine ca să poată da randament!

Apoi depinde de jucător dacă își și dorește ce îi cer: nu pot eu sau staff-ul să ne dorim mai mult decât jucătorul! Asta nu se poate! Dacă și el își dorește, atunci putem să ne înhămăm la muncă amândoi! Dacă nu, nu! Fiecare își vede de drumul lui!

Reclamă
Reclamă

Cea mai mare provocare a mea și a staff-ului este să-i aducem și pe Alibec, și pe Băluță, și pe Benzar, și pe Nedelcu, și pe Morar, și pe Torje la nivelul foarte bun la care erau. Dacă o facem, înseamnă că ne-a reușit! Înseamnă chiar că avem talent!”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Farul are patru victorii la rând în competiţia internă şi are cel mai bun atac! Constănţenii au înscris 25 de goluri în cele 13 etape. Autor a cinci reuşite, Denis Alibec este cel mai bun marcator al lui Gică Hagi.

Gică Hagi şi-a criticat public staff-ul medical de la Farul

Gică Hagi şi-a criticat public staff-ul la finalul meciului Sepsi – Farul, scor 0-1, din etapa a 13-a a Ligii 1. Chiar dacă a câştigat şi şi-a mărit avansul faţă de Rapid, „Regele” a avut o reacţie nervoasă.

Reclamă

Hagi este nemulţumit că Dragoş Nedelcu s-a accidentat în minutul 54. Mijlocaşul de 25 de ani a fost înlocuit şi a început să plângă pe bancă. Antrenorul Farului i-a arătat cu degetul pe cei care răspund de partea fizică a jucătorilor.

„Sunt nervos că l-am pierdut pe Nedelcu. A stat o lună și ceva, acum, să stea să joace cinci minute, să mi se spună că poate să joace și apoi să vad asta… Nu e departamentul meu, fac parte din staff-ul meu, dar eu nu răspund de partea fizică. Din punctul meu de vedere, e o greșeală foarte mare, iar ei trebuie să revizuiască ce fac acolo.

Ultimele trei puncte sunt norocoase, restul au fost meritate. Am făcut un fotbal extraordinar. S-a creat o echipă frumoasă. Azi voi reflecta, voi analiza ce s-a întâmplat. Vom încerca să jucăm mai bine decât astăzi cu cel puțin 50 la sută”, a declarat Gică Hagi, după Farul – Sepsi 1-0.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:47

Cum a comentat Marius Şumudică victoria de senzaţie a FCSB-ului din Europa League: „Nici n-am văzut meciul!”

15:37

Dinamo – Botoşani, LIVE TEXT, 21:00! „Câinii”, victorii pe linie pe teren propriu! Echipele probabile

14:48

„Nu poţi să faci asta” Reacţia lui Marius Şumudică după ce Dorinel Munteanu l-a bruscat pe teren pe David Maftei!

14:36

Rapid, decimată înaintea confruntării cu Oţelul! Anunţul de ultim moment al lui Marius Şumudică: „Nu s-au antrenat deloc!”

14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost surprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și