Închide meniul

Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi: ”Bă, ce le faci, mă?” / ”Îi pun să facă asta până vomită!”

Dragoș Vasile Publicat: 15 octombrie 2022, 10:00

Reclamă
Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi: ”Bă, ce le faci, mă?” / ”Îi pun să facă asta până vomită!”

Gica Hagi şi Gigi Becali

Gica Hagi şi Gigi Becali / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali a dezvăluit ce dialog fabulos a avut cu Gică Hagi în urmă cu mai mulți ani. Patronul de la FCSB a vrut să știe secretul  prin care ”Regele” reușește să aibă posesie la echipa sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi nu s-a ferit să îi răspundă lui Gigi Becali. Fostul mare internațional a explicat că își pune jucătorii să facă antrenamente până vomită!

Gigi Becali, dialog fabulos cu Gică Hagi

„L-am întrebat pe Hagi, acum 5-6 ani, ‘Bă, ce le faci, mă?’, zice ‘Știi ce le fac? Fac antrenamente cu mingea până vomită. Să facă fotbal, fotbal, fotbal încontinuu, să aibă posesia’. La noi e tacticizat, nu poți să faci tactică.

Poți să faci tactică cu jucători de 70-80 de milioane, care au și piciorul, și mingea. La noi, cu jucătorii de 300-400.000, nu poți. Așa, pune-i să joace ce pot ei să joace.

Dă-le mingea să facă o oră, patru, că muncesc oamenii opt ore la fabrică. Trei ore antrenament, că de-aia ai 15.000 salariu. Nu poți? Lasă-i pe alții care pot!”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul şi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff

Gică Hagi şi-a dezvăluit secretul de la Farul. „Regele” este pe primul loc în Liga 1 după o campanie de transferuri spectaculoasă. A reuşit să-i reinventeze pe Denis Alibec şi Gabi Torje, care sunt cei mai buni marcatori ai echipei.

Hagi l-a dat exemplu pe Johan Cruyff, cel care a scris istorie la Ajax şi Barcelona. Provocarea sa şi a colaboratorilor să este să îi facă pe fotbaliştii care au un CV important să joace la cel mai înalt nivel!

(Reporter: Ce le faci jucătorilor care revin și pe care-i reinventezi?) În primul rând am o comunicare foarte bună cu ei. Am de fiecare dată o discuție între patru ochi cu fiecare dintre ei când vin la echipă. Pe ce trebuie să pedalăm, ce principii trebuie să respecte, totul trebuie să fie simplu, cum spunea Cruyff.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorul trebuie să se simtă bine, el trebuie să fie protagonist, el trebuie să deseneze în teren, iar eu pot doar să-l ajut. Nimic altceva! Eu și staff-ul asta facem: jucătorul în teren trebuie să se simtă bine ca să poată da randament!

Apoi depinde de jucător dacă își și dorește ce îi cer: nu pot eu sau staff-ul să ne dorim mai mult decât jucătorul! Asta nu se poate! Dacă și el își dorește, atunci putem să ne înhămăm la muncă amândoi! Dacă nu, nu! Fiecare își vede de drumul lui!

Cea mai mare provocare a mea și a staff-ului este să-i aducem și pe Alibec, și pe Băluță, și pe Benzar, și pe Nedelcu, și pe Morar, și pe Torje la nivelul foarte bun la care erau. Dacă o facem, înseamnă că ne-a reușit! Înseamnă chiar că avem talent!”, a declarat Gică Hagi pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și