Închide meniul

Jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Basarab Panduru să exulte după victoria cu UTA: „Dacă merge aşa, te trezeşti cu 30 de goluri!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 octombrie 2022, 8:57

Reclamă
Jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Basarab Panduru să exulte după victoria cu UTA: „Dacă merge aşa, te trezeşti cu 30 de goluri!

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

S-a aflat cine este jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Basarab Panduru. Fosul jucător al Stelei l-a lăudat pe Andrea Compagno după victoria echipei antrenate de Nicolae Dică în faţa celor de la UTA, scor 2-1, în etapa a 14-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian a marcat din penalty, în minutul 88, şi a făcut ca golul reuşit în prelungiri de Claudiu Keşeru să nu mai schimbe soarta meciului. Compagno este lider detaşat în topul goglgheterilor Ligii 1. A marcat de 10 ori şi are cu 4 goluri mai mult decât urmăritorii săi, Alhassan şi Paraschiv de la Hermannstadt.

Jucătorul de la FCSB care l-a făcut pe Basarab Panduru să exulte după victoria cu UTA

Mi se pare rezultatul corect, adică FCSB merita să câștige. Ocaziile mai clare le-au avut. Cordea, Coman, Oaidă, nu mai vorbesc de faza din minutul 90+4, când Olaru scapă singur cu portarul. Și cei de la UTA au făcut un meci bunicel, au părut tot timpul periculoși, dar fără mari ocazii. Golul lui Keșeru vine destul de târziu, 90+1, dar per ansamblu cred că e meritată victoria.

Foarte multe goluri marcate de Compagno! La Craiova, 7 meciuri, 5 goluri. La FCSB, 5 goluri în 6 meciuri. Nu sunt multe? Pentru campionatul nostru? Din cale afară de multe! Dacă merge așa, te trezești cu 30 de goluri! În 27 mă aștept să mai dea 10. Mai are 27 de meciuri, 5 sigur vor fi din penalty. 5 trebuie să le dea din acțiune.

Jocul lui e ăla la care ne așteptam. Nu se mai vede atât de mult în jocul echipei, dar e acolo, stă, e periculos. Are și o bară în primă repriză. În rest, nicio acțiune, dar golurile astea mi se par multe rău„, a declarat Basarab Panduru la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă

Andrea Compagno nu a putut să o ajute pe FCSB şi în Conference League. Este fără gol în cele 181 de minute jucate în cupele europene. După primele 4 etape, roş-albaştrii sunt pe ultimul loc în grupă. Au înscris o singură dată şi au încasat 13 goluri. Nicio altă echipă nu a primit mai multe goluri.

Gigi Becali, resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno

Gigi Becali e resemnat în privinţa „tancului” Andrea Compagno. Patronul FCSB a tras o concluzie amară după ce l-a văzut pe atacantul italian în returul cu Slikeborg de pe Arena Naţională, scor 0-5.

Nu-l laud pe Compagno că e mare fotbalist, super mare fotbalist. Dar dacă omul aleargă 13 kilometri, trebuie să-l laud. Omul vrea, dar atât poate.

Reclamă

Nu e Maradona, dar dacă alergi 13 kilometri o să ai și realizări, că vine Domnul și pune El mâna, îți dă golul”, a spus Gigi Becali, la Prima Sport.

În vârstă de 26 de ani, Andrea Compagno are o cotă de 900.000 de euro.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:03

Costel Gâlcă, prima reacție după Universitatea Craiova – Unirea Slobozia 3-0. Mesaj pentru suporteri: „Le cer să ne susțină!”

0:03

„E o anomalie” Mihai Stoica, reacţie vehementă după ce FRF a anunţat că FCSB nu va primi arbitri străini: „Cum facem cu grecii?”

23:37 30 sept.

Mircea Lucescu a dezvăluit că România este ultima echipă din cariera lui! „Il Luce”, declaraţie de dragoste pentru naţională

23:32 30 sept.

Parma – Cagliari 2-3. Răzvan Marin şi Dennis Man au marcat în duelul românilor din Serie A! Meci „nebun” pe „Ennio Tardini”

23:26 30 sept.

Răzvan Marin, gol fabulos în Parma – Cagliari! L-a învins pe portarul din echipa lui Man și Mihăilă cu un șut de „generic”

23:15 30 sept.

VideoCristiano Ronaldo, gol superb în Al Nassr – Al Rayyan! Motivul pentru care meciul s-a întrerupt minute în şir după reuşita lui

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și