Închide meniul

Ce condiţie trebuie să accepte Bogdan Rusu pentru a pleca de la FCSB. Anunţul făcut de primarul din Mioveni

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 16:48

Reclamă
Ce condiţie trebuie să accepte Bogdan Rusu pentru a pleca de la FCSB. Anunţul făcut de primarul din Mioveni

Bogdan Rusu poate pleca de la FCSB, înapoi la Mioveni

Bogdan Rusu, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Bogdan Rusu poate pleca de la FCSB, înapoi la Mioveni. Atacantul a intrat în dizgraţia patronului Gigi Becali, care a anunţat că acesta nu va mai evolua pentru roş-albaştrii. Primarul argeşean a anunţat condiţiile care trebuie respectate, pentru ca jucătorul să evolueze sub comanda lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu a fost transferat de FCSB în vara trecută de la Mioveni. Atacantul a bifat doar nouă meciuri sub comanda lui Nicolae Dică, fără să marcheze vreun gol.

Cum poate pleca Bogdan Rusu de la FCSB, la Mioveni

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a anunţat că formaţia argeşeană nu îi poate plăti lui Bogdan Rusu salariul pe care i-l oferă Gigi Becali. Astfel, oficialul argeşean a declarat că fotbalistul este nevoit să renunţe la o sumă de bani, pentru a putea evolua din nou la Mioveni.

Primarul din Mioveni a mai dezvăluit că Gigi Becali a achitat întreaga sumă de transfer pentru Bogdan Rusu, cât şi un bonus pentru faptul că FCSB s-a calificat în grupele Conference League.

„El este sub contract cu FCSB. Nu mai poate juca sezonul ăsta nicăieri în afară de FCSB sau noi, din ce știu. Cu siguranță, domnul Becali i-a dat un salariu mai mare decât avea la Mioveni. Nu ne putem ridica la pretențiile dânsului. Mai mult decât a avut Rusu la noi nu putem să-i oferim. Dacă acceptă să îi dăm cât a avut și, eventual, să plătească FCSB diferența, cu mare drag.

Reclamă

(n.r. dacă Gigi Becali a plătit toată suma de transfer) Am întrebat acum o săptămâna la club și mi-au zis că banii au fost virați. Au fost 100.000 + 100.000 + încă 50.000 de euro pentru intrarea în grupele UEFA Conference League”, a declarat primarul din Mioveni, Ion Georgescu, pentru playsport.ro.

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB. Chiar dacă vor să rămână la club până la finalul contractelor, Rachid Bouhenna, Marco Dulca şi Bogdan Rusu nu vor mai juca în echipa lui Nicolae Dică.

„Bouhenna, Dulca și Rusu vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele. Dacă vor să rămână, pot să o facă dar nu vor mai juca.

Reclamă 4 / 0/3

Oaidă este folositor echipei. Când vrei mai multă siguranță trebuie să joci cu el, e agresiv, deposedează, nu e extraordinar, dar este folositor.

Omrani are el calitate, dar până dă el mingea, trece baba cu colacii. El juca altceva la CFR, ținea mingea, dădea pasa când trebuie”, a spus Becali, la Pro Arena.

Bouhenna e cotat la 400.000 de euro, Dulca e evaluat la 900.000 de euro, în timp ce Rusu e cotat la 500.000 de euro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
mai
0:03
Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua
23:45 VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom 23:37 Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său 23:24 Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el 23:07 Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja” 22:35 Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!” 22:33 Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1! 22:20 Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League” 21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat Vezi toate știrile
Citește și