Închide meniul

Ce condiţie trebuie să accepte Bogdan Rusu pentru a pleca de la FCSB. Anunţul făcut de primarul din Mioveni

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 16:48

Reclamă
Ce condiţie trebuie să accepte Bogdan Rusu pentru a pleca de la FCSB. Anunţul făcut de primarul din Mioveni

Bogdan Rusu poate pleca de la FCSB, înapoi la Mioveni

Bogdan Rusu, bucurie după marcarea unui gol / Profimedia

Bogdan Rusu poate pleca de la FCSB, înapoi la Mioveni. Atacantul a intrat în dizgraţia patronului Gigi Becali, care a anunţat că acesta nu va mai evolua pentru roş-albaştrii. Primarul argeşean a anunţat condiţiile care trebuie respectate, pentru ca jucătorul să evolueze sub comanda lui Flavius Stoican.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Rusu a fost transferat de FCSB în vara trecută de la Mioveni. Atacantul a bifat doar nouă meciuri sub comanda lui Nicolae Dică, fără să marcheze vreun gol.

Cum poate pleca Bogdan Rusu de la FCSB, la Mioveni

Ion Georgescu, primarul din Mioveni, a anunţat că formaţia argeşeană nu îi poate plăti lui Bogdan Rusu salariul pe care i-l oferă Gigi Becali. Astfel, oficialul argeşean a declarat că fotbalistul este nevoit să renunţe la o sumă de bani, pentru a putea evolua din nou la Mioveni.

Primarul din Mioveni a mai dezvăluit că Gigi Becali a achitat întreaga sumă de transfer pentru Bogdan Rusu, cât şi un bonus pentru faptul că FCSB s-a calificat în grupele Conference League.

„El este sub contract cu FCSB. Nu mai poate juca sezonul ăsta nicăieri în afară de FCSB sau noi, din ce știu. Cu siguranță, domnul Becali i-a dat un salariu mai mare decât avea la Mioveni. Nu ne putem ridica la pretențiile dânsului. Mai mult decât a avut Rusu la noi nu putem să-i oferim. Dacă acceptă să îi dăm cât a avut și, eventual, să plătească FCSB diferența, cu mare drag.

Reclamă

(n.r. dacă Gigi Becali a plătit toată suma de transfer) Am întrebat acum o săptămâna la club și mi-au zis că banii au fost virați. Au fost 100.000 + 100.000 + încă 50.000 de euro pentru intrarea în grupele UEFA Conference League”, a declarat primarul din Mioveni, Ion Georgescu, pentru playsport.ro.

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB

Gigi Becali a anunţat că trei jucători sunt OUT de la FCSB. Chiar dacă vor să rămână la club până la finalul contractelor, Rachid Bouhenna, Marco Dulca şi Bogdan Rusu nu vor mai juca în echipa lui Nicolae Dică.

„Bouhenna, Dulca și Rusu vor pleca sau vor rămâne, dar nu vor mai fi în lot. Eu nu-mi bat joc de nimeni. Respect contractele. Dacă vor să rămână, pot să o facă dar nu vor mai juca.

Reclamă 4 / 0/3

Oaidă este folositor echipei. Când vrei mai multă siguranță trebuie să joci cu el, e agresiv, deposedează, nu e extraordinar, dar este folositor.

Omrani are el calitate, dar până dă el mingea, trece baba cu colacii. El juca altceva la CFR, ținea mingea, dădea pasa când trebuie”, a spus Becali, la Pro Arena.

Bouhenna e cotat la 400.000 de euro, Dulca e evaluat la 900.000 de euro, în timp ce Rusu e cotat la 500.000 de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și