Închide meniul

Ce amendă a primit Joan Laporta după ce a intrat peste arbitri în vestiar, la Real Madrid – Barcelona 3-1

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 19:25

Reclamă
Ce amendă a primit Joan Laporta după ce a intrat peste arbitri în vestiar, la Real Madrid – Barcelona 3-1

Joan Laporta a aflat ce amendă va avea de plătit după ce a dat năvală în vestiar peste arbitri

Joan Laporta, într-un meci pentru Barcelona / Profimedia

Joan Laporta a aflat ce amendă va avea de plătit după ce a dat năvală în vestiar peste arbitri, la derby-ul Real Madrid – Barcelona 3-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nemulţumit de deciziile luate de brigada condusă de Jose Sanchez, Laporta nu a mai rezistat şi a intrat peste arbitri în vestiar. A acuzat că au fost luat decizii care au defavorizat-o clar pe Barcelona.

Ce a amendă va plăti Joan Laporta după ce a intrat peste arbitri în vestiar, la Real Madrid – Barcelona 3-1

Pentru gestul său, Joan Laporta a fost sancționat cu o amendă de 150 de euro, în baza articolului 133 din codul disciplinar, care include nerespectarea ordinelor, instrucțiunilor, acordurilor și a obligațiilor normative, a explicat sport.es. 

Arbitrul a scris despre gestul lui Joan Laporta la capitolul „alte incidente”, în raportul meciul: „Odată ce meciul s-a încheiat și întreaga echipă de arbitri a ajuns în interiorul vestiarului, președintele FC Barcelona, domnul Joan Laporta Estruch, a solicitat, în mod repetat, explicații despre unele situații din meci. A fost invitat să părăsească vestiarul arbitrului„.

Xavi a tras concluziile, după o perioadă „neagră” la Barcelona

Barcelona traversează o perioadă dificilă. Pe lângă înfrângerea suferită în El Clasico, trupa lui Xavi păstrează doar şanse teoretice pentru a se califica în optimile Ligii Campionilor, după egalul dramatic cu Inter din runda precedentă.

Reclamă

Xavi a declarat că va înţelege decizia oficialilor clubului de a-l demite, în cazul în care îşi va rata obiectivul. Managerul catalan a mărturisit că, în ciuda rezultatelor modeste din ultima perioadă, şefii clubului de pe Camp Nou nu i-au comunicat nicio decizie în privinţa viitorului său.

Dacă nu voi câștiga titlul, atunci vor exista consecințe, un alt antrenor m-ar putea înlocui. Sunt mereu pozitiv. Aș înțelege dacă patronul vrea să-mi transmită ceva, dar încă nu s-a întâmplat un asemenea lucru. Nu mi-a spus nimic. Dar, asta este Barcelona, antrenorii trebuie să câștige titlul și asta este și ținta noastră pentru acest sezon”, a declarat Xavi, citat de Marca.

Barcelona, învinsă de Real Madrid în „El Clasico”

Real Madrid a condus cu 2-0 în El Clasico, după golurile lui Karim Benzema și Fede Valverde. Francezul a înscris în minutul 12, după ce Vinicius a fost lansat pe contraatac de Toni Kroos. Valverde a marcat cu un șut de la marginea careului care nu i-a lăsat vreo șansă lui ter Stegen.

Reclamă 4 / 0/3

Barcelona a redus din diferență pe final, în minutul 84, prin Ferran Torres, care a înscris poarta goală după o cursă excelentă a lui Ansu Fati. Bucuria catalanilor nu a durat însă mult. Rodryo a închis tabela în prelungirile meciului, din penalty.

În urma succesului din El Clasico, Real Madrid a urcat pe primul loc în La Liga, la trei puncte de rivala Barcelona, care a coborât pe poziția secundă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și