Închide meniul

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Ne-a eliminat din Cupa României!”

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 21:01

Reclamă
Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Ne-a eliminat din Cupa României!

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru. MM e în continuare nervos pe prestația arbitrului în UTA – FCSB 2-2, din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida cu UTA, Adrian Cojocaru a arătat trei cartonașe roșii în tabăra celor de FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că Cojocaru a „eliminat-o” pe FCSB din Cupă.

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru

„Urmările sunt că suntem practic eliminați de Cojocaru din Cupa României. Noi suntem o echipă protejată. Fiind a doua echipă din România anul trecut, normal că mi s-a dat un traseu foarte simplu față de celelalte echipe și ni s-a dat un avantaj jucând numai în deplasare. Este incredibil așa ceva!”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În minutul 7 al meciului UTA – FCSB, Albert Stahl a luat o acțiune pe cont propriu și a centrat în interiorul careului, acolo unde aștepta tânărul Rareș Pop. Puștiul de 17 ani de la UTA a preluat și a șutat repede, iar mingea a fost deviată de Radu Boboc peste Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului plecase deja în plonjon și a fost păcălit de traiectoria balonului.

FCSB a egalat după ce Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru.

Reclamă

Vicecampioana României a întors rezultatul în debutul reprizei secunde. Eduard Radaslavescu a reușit primul gol pentru FCSB cu un șut deviat de la marginea caruelui, care s-a oprit sub bara transversală.

FCSB a încheiat meciul cu UTA în 8 oameni

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, tiradă la adresa lui Rachid Bouhenna

Cotat la 400.000 de euro, Rachid Bouhenna a ajuns la FCSB vara trecută. Acesta a evoluat în 7 meciuri în actualul sezon, bifând 423 de minute.

„Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă. Meciul ăsta n-a fost foarte important, dar se poate întâmpla într-un meci important de campionat sau în cupele europene. Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” 17:59 Jaqueline Cristian a ratat tabloul principal al turneului de la Roma! A fost învinsă în ultima rundă de calificări 17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! Vezi toate știrile
Citește și