Închide meniul

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2! Adrian Cojocaru, desființat: „Am văzut multe în fotbal, dar ca el niciodată!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 23:43

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2! Adrian Cojocaru, desființat: „Am văzut multe în fotbal, dar ca el niciodată!

Mihai Stoica a anunțat o răsturnare de situație la FCSB

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2 și l-a desființat pe arbitrul Adrian Cojocaru. Managerul general al vicecampioanei a avut un mesaj dur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a amintit și de alte partide ale FCSB-ului în care Adrian Cojocaru a luat decizii controversate. Managerul general al roș-albaștrilor e foc și pară după remiza de la Arad.

Mihai Stoica l-a făcut praf pe Adrian Cojocaru după UTA – FCSB 2-2

„Am văzut multe în fotbal, dar un arbitru care să se comporte ca dl Cojocaru, niciodată. Doar că meciul din seara asta nu iese din tipare.

Istoria a început la Chiajna, în prelungiri, când Marc i-a pus o talpă în spate lui Man. În careu. La 0-0. N-a dictat nimic. Istoria a continuat cu două penalty-uri comise de Armaș la un meci cu Voluntari câștigat în prelungiri sezonul trecut. Din nou, nimic. Ba nu, galben lui Tănase pentru simulare.

Anul ăsta cu Voluntari, VAR-ul a refuzat să vadă un henț al aceluiași Armaș. Vă las să ghiciți cine a fost arbitru VAR.

Reclamă

P.S. Galben la Erico ignorat. Fault la Musi, idem, pe contraatac eliminarea lui Risto. Min 87, al doilea galben Benga, din nou ignore. A treia eliminare dictată în urma unui fault de joc”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Eduard Radaslavescu și Adrian Șut n-au înțeles nimic din finalul nebun

FCSB spera să debuteze cu o victorie în grupele Cupei României, însă vicecampioana României s-a prăbușit pe final, când a avut trei jucători eliminați și a luat gol în minutul 90+5.

„Mi-am ajutat echipa, dar după am fost egalați. Mă bucur că am marcat prima oară pentru FCSB. Eu mă pregătesc în fiecare zi să progresez, să devin cel mai bun. Criticile nu trebuie băgate în seamă. Trebuie să muncesc în continuare. Trebuie să analizăm și să mergem la Sfântu Gheorghe acum. Mister decide, eu trebuie să mă pregătesc. Eu nu am fost afectat”, a spus Eduard Radaslavescu, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Știam că o să fie o partidă dificilă, că o să fie presiune. Despre final nu știu ce să zic, s-au luat roșii, din păcate am luat gol pe final. Mă bucur că am reușit să joc. Când se apelează la mine sper să o fac cât de bine pot. N-avem ce să facem, trebuie să analizăm ce s-a întâmplat, din păcate am luat roșiile pe final, nu cred că ne afectează”, a adăugat și Adrian Șut.

UTA, egal dramatic cu FCSB

În minutul 7 al meciului UTA – FCSB, Albert Stahl a luat o acțiune pe cont propriu și a centrat în interiorul careului, acolo unde aștepta tânărul Rareș Pop. Puștiul de 17 ani de la UTA a preluat și a șutat repede, iar mingea a fost deviată de Radu Boboc peste Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului plecase deja în plonjon și a fost păcălit de traiectoria balonului.

FCSB a egalat după ce Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru.

Vicecampioana României a întors rezultatul în debutul reprizei secunde. Eduard Radaslavescu a reușit primul gol pentru FCSB cu un șut deviat de la marginea caruelui, care s-a oprit sub bara transversală.

FCSB a încheiat meciul cu UTA în 8 oameni

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

Reclamă
Recomandări
  • Mihai Stoica și-a ieșit din minți după UTA – FCSB 2-2
  • Adrian Cojocaru, desființat

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și