Închide meniul

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Ne-a eliminat din Cupa României!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 octombrie 2022, 21:01

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru: „Ne-a eliminat din Cupa României!

Mihai Stoica, comparaţie între Leo Strizu şi Sir Alex Ferguson

Mihai Stoica, pe Arena Națională, în timpul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a avut un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru. MM e în continuare nervos pe prestația arbitrului în UTA – FCSB 2-2, din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În partida cu UTA, Adrian Cojocaru a arătat trei cartonașe roșii în tabăra celor de FCSB. Managerul general al roș-albaștrilor susține că Cojocaru a „eliminat-o” pe FCSB din Cupă.

Mihai Stoica, un nou discurs dur la adresa lui Adrian Cojocaru

„Urmările sunt că suntem practic eliminați de Cojocaru din Cupa României. Noi suntem o echipă protejată. Fiind a doua echipă din România anul trecut, normal că mi s-a dat un traseu foarte simplu față de celelalte echipe și ni s-a dat un avantaj jucând numai în deplasare. Este incredibil așa ceva!”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În minutul 7 al meciului UTA – FCSB, Albert Stahl a luat o acțiune pe cont propriu și a centrat în interiorul careului, acolo unde aștepta tânărul Rareș Pop. Puștiul de 17 ani de la UTA a preluat și a șutat repede, iar mingea a fost deviată de Radu Boboc peste Andrei Vlad. Portarul FCSB-ului plecase deja în plonjon și a fost păcălit de traiectoria balonului.

FCSB a egalat după ce Hoxhallari a avut un atac întârziat direct pe glezna lui Miculescu. Jucătorul cumpărat de FCSB chiar de la UTA s-a prăbușit de durere. De la 11 metri, Radunovic l-a învins fără emoții pe Balauru.

Reclamă

Vicecampioana României a întors rezultatul în debutul reprizei secunde. Eduard Radaslavescu a reușit primul gol pentru FCSB cu un șut deviat de la marginea caruelui, care s-a oprit sub bara transversală.

FCSB a încheiat meciul cu UTA în 8 oameni

În final a „plouat” cu cartonașe roșii. Mai întâi Bouhenna a fost eliminat după ce l-a aplaudat ironic pe arbitrul Adrian Cojocaru. Apoi, Chindriș a fost sancționat cu aceeași unitate de măsură pentru același gest. Radunovic a văzut și el al doilea galben pentru proteste. Nu a terminat meciul în teren nici Octavian Popescu, eliminat pentru un fault la mijlocul terenului.

UTA a egalat la ultima fază a meciului, prin Virgiliu Postolachi, imediat după ce Cojocaru a arătat cartonașele roșii.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, tiradă la adresa lui Rachid Bouhenna

Cotat la 400.000 de euro, Rachid Bouhenna a ajuns la FCSB vara trecută. Acesta a evoluat în 7 meciuri în actualul sezon, bifând 423 de minute.

„Un jucător care face așa ceva n-are ce căuta în nicio echipă. Meciul ăsta n-a fost foarte important, dar se poate întâmpla într-un meci important de campionat sau în cupele europene. Pierzi campionatul și milioane de euro din cauza unui bezmetic ca ăsta. Dacă nu pleacă în iarnă, o să plece în vară, că i se termină contractul”, a declarat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor Vezi toate știrile
Citește și