Închide meniul

Ce primă le-a oferit Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul! Daniel Niculae le-a dat vestea, în vestiar

Cosmin Cioboată Publicat: 23 octombrie 2022, 15:20

Reclamă
Ce primă le-a oferit Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul! Daniel Niculae le-a dat vestea, în vestiar

Rapid a pierdut un nou proces la TAS

Dan Șucu, pe Stadionul Rapid / Hepta

S-a aflat ce primă le-a dat Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul, scor 1-1, din etapa a 15-a a Ligii 1. Echipele pregătite de Adrian Mutu și Gică Hagi au fost protagonistele unui meci extrem de spectaculos în Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă Rapid n-a obținut cele 3 puncte, Șucu a hotărât să-i răsplătească pe jucători pentru efortul depus.

Ce primă le-a dat Dan Șucu jucătorilor de la Rapid, după remiza cu Farul!

Rapid a forțat golul victoriei până în ultima secundă, dar Farul a rezistat eroic. Trupa lui Gică Hagi este în continuare lider în Liga 1, cu un avans de 5 puncte față de giuleșteni, aflați pe poziția a doua.

Dan Șucu i-a premiat pe jucătorii lui Adrian Mutu pentru prestația solidă reușită împotriva Farului.

Potrivit playsport.ro, co-finanțatorul Rapidului a decis să le ofere un bonus de 20.000 de euro, sumă pe care fotbaliștii  o vor împărți între ei.

Reclamă

Anunțul a fost făcut de Daniel Niculae, după egalul de vineri seară. Președintele Rapidului a mers la vestiare imediat după meci și le-a comunicat vestea jucătorilor, mai scrie sursa citată.

Adrian Mutu, categoric după Rapid – Farul 1-1

Adrian Mutu a făcut un anunț categoric după Rapid – Farul 1-1. Mutu a fost nemulţumit de rezultatul din meciul cu Farul, scor 1-1. Antrenorul Rapidului a lansat şi unele acuzaţii la adresa arbitrajului.

Adrian Mutu e de părere că echipa sa a dominat meciul de la început la final. Antrenorul Rapidului spune că diferenţa s-a făcut în faţa porţii.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt nemulțumit de rezultat, dar mulțumit de joc. Am făcut un joc solid, am dominat în totalitate acest meci. Trebuie să lucrăm mai mult. Sincer, le-am spus să continue să joace ca în prima repriză. Au dat un gol pe o pasă în adâncime foarte frumoasă.

Cred că am dominat meciul de la cap la coadă. Am abordat o tactică agresivă, ne-am dus peste ei, le-am luat posesia. Diferența s-a făcut în fața porții. Cred că dacă eram puțin mai concentrați puteam să câștigăm. Alibec nu l-a umilit pe Grigore, trebuie să vă uitați la un meci întreg.

Îmi place să mă uit la băieții mei și la echipa mea. Asta nu înseamnă că apărarea mea nu și-a făcut datoria. Până la urmă, în ansamblu, a fost o singură echipă pe teren. O luăm meci cu meci. Am terminat turul, speram să-l terminăm cu o victorie. Îi felicit pe băieți pentru atutidine. Am arătat tuturor că Rapid e o forță”, a spus Adrian Mutu după Rapid – Farul 1-1, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
Vezi toate știrile
Citește și