Închide meniul
VIDEO & FOTO

Fernando Alonso s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite: „M-am speriat, încă există frica în corpul meu!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 9:25

Reclamă
Fernando Alonso s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite: „M-am speriat, încă există frica în corpul meu!

Fernando Alonso s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite

Fernando Alonso a făcut accident în Marele Premiu al Statelor Unite / Colaj Profimediaimages

Fernando Alonso a trecut printr-un adevărat şoc şi s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite la Formula 1. A fost implicat într-un accident care se putea lăsa cu urmări serioase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Monopostul lui Alonso a intrat în coliziune cu cel al lui Lance Stroll şi a mers mai mulţi metri pe două roţi. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.

Fernando Alonso s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite

Mă bucur să vorbesc cu tine pentru că puteam fi în centrul medical, cu siguranţă. Am încercat să îl prind pe Stroll, am schimbat direcţia în ultimul moment. Atunci a făcut şi el asta şi a fost un pic de ghinion, nu ne-am înţeles bine.

Când eram în aer, m-am speriat puţin. Atunci când te duci spre gardurile exterioare, cum se întâmplă de multe ori în IndyCar, faci 360 de grade şi poate fi periculos. Când am aterizat pe asflat, m-am gândit: ‘Toată maşina ar fi putut fi distrusă, mă retrag’. Aş m-am gândit când am intrat la boxe.

Este cea mai bună cursă a anului. A fost foarte fizică, de asemenea. Ultimele tururi le-am împins cu ture contra cronometru, dar încă există frica în corpul meu„, a declarat Alonso, potrivit marca.com.

Reclamă
Reclamă 4

Alonso a revenit în cursă de pe ultimul loc şi a avut o revenire de senzaţie. A ajuns până pe locul 6, dar a fost depăşit de Norris pe final.

Totuşi, Fernando Alonso a primit o penalitate de 30 de secunde pentru că maşina pe care o conducea s-a întors pe pistă în condiţii nesigure. A „căzut” astfel, în clasament, până pe locul 15.

Reclamă

Max Verstappen a triumfat în Marele Premiu al Statelor Unite

Pilotul olandez Max Verstappen s-a impus duminică în Marele Premiu al Statelor Unite, la Austin, în Texas. Verstappen este campionul mondial al sezonului 2022, iar Red Bull a luat titlul la constructori.

La Austin, Carlos Sainz (Ferrari) a luat startul din pole-position, în timp ce Max Verstappen (Red Bull) a pornit în cursă de pe poziţia a treia. După 50 de tururi, Verstappen s-a instalat în poziţia de lider şi a reuşit să câştige o cursă extrem de disputată. Pe poziţia secundă a venit britanicul Lewis Hamilton (Mercedes), iar monegascul Charles Leclerc (Ferrari) a încheiat podiumul.

Red Bull Racing a câştigat titlul la constructori, având un avans confortabil faţă de Ferrari, anunţă news.ro. Campioana en-titre, Mercedes, este abia pe locul al treilea.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și