Închide meniul

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec: „Gică văd că i-a găsit PIN-ul! Eu îl am pe buletin”

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 octombrie 2022, 11:22

Reclamă
Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec: „Gică văd că i-a găsit PIN-ul! Eu îl am pe buletin

Marius Șumudică, o nouă declarație de dragoste pentru Rapid

Marius Şumudică, într-un meci / Profimedia

Marius Şumudică a oferit un răspuns savuros când a fost întreba despre forma lui Denis Alibec. Atacantul de 31 de ani trece prin unul dintre cele mai bune momente din carieră. A fost revitalizat de Gică Hagi şi are deja 6 goluri în această ediţie de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alibec a marcat şi în această etapă, în Rapid – Farul, scor 1-1. Marius Şumudică l-a antrenat în trecut pe internaţionalul român şi a ţinut să îl felicite.

Marius Şumudică, savuros când a fost întrebat de forma lui Denis Alibec

Alibec a renăscut cu Hagi și cu Șumudică. Are doi tați! I-am zis că îl am pe buletin. L-am trecut pe buletin și eu și Gică văd că i-a găsit PIN-ul, ca să zic așa.

Joacă foarte bine, mă bucur pentru el. Este unul dintre cei mai buni atacanți cu care am lucrat în viața mea„, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică şi Denis Alibec au colaborat la câştigarea titlului cu Astra, în 2016. 16 goluri a înscris Alibec în cele 26 de meciuri jucate în acel sezon.

Reclamă

Denis Alibec a încântat în Giuleşti! A reușit driblingul sezonului în Liga 1. Atacantul lui Gică Hagi l-a ridiculizat pe Dragoș Grigore.

Izolat în colțul terenului, Denis Alibec a făcut o fază genială. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție.

Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Tot Alibec e cel care a marcat pentru Farul în Giulești. Vârful constănțenilor a înscris după o pasă lungă a lui Grameni. Săpunaru n-a mai reușit să facă pasul la ofsaid.

Denis Alibec, după Rapid – Farul 1-1: „Sunt nemulţumit!”

Farul a deschis scorul prin Denis Alibec şi a sperat la o victorie uriaşă în Giuleşti. Rapid a revenit fantastic şi a egalat prin golul lui Cristi Săpunaru. Giuleştenii puteau câştiga pe final, dar golul lui Emmers a fost anulat de VAR. Alibec a vorbit şi despre faza în care l-a ridiculizat pe Dragoş Grigore.

Sunt puţin supărat că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Am fost timoraţi şi nu am reuşit să ne facem jocul nostru. Chiar nu sunt mulţumit cu un punct. Mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt supărat că nu am câştigat meciului. Am văzut că vine agresiv şi ştiam că o să vină aşa.

Când eşti atacant driblezi, fundaşii le mai „fură” aşa. Cred că au marcat foarte repede şi lucrul acesta ne-a dat puţin înapoi. Ne-am revenit, puteam să marcăm şi noi, dar şi ei. Pentru noi este un punct pierdut pentru că noi jucăm doar la victorie, chiar dacă Rapid are o echipă bună şi cu suporteri extraordinari„, a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 „De unde sunt astea?” Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și