Închide meniul

Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1: „Sunt nemulţumit!” Genial despre faza în care l-a umilit pe Dragos Grigore: „Fundaşii le mai ‘fură’!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 octombrie 2022, 22:44

Reclamă
Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1: „Sunt nemulţumit! Genial despre faza în care l-a umilit pe Dragos Grigore: „Fundaşii le mai fură!

Denis Alibec, supărat după Rapid - Farul 1-1

Denis Alibec a marcat în Giuleşti. Sursa foto: Hepta

Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1. Duelul dintre Adrian Mutu şi Gică Hagi s-a terminat nedecis. Primele două clasate din Liga 1 au oferit un spectacol pe cinste în Giuleşti şi şi-au împărţit punctele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a deschis scorul prin Denis Alibec şi a sperat la o victorie uriaşă în Giuleşti. Rapid a revenit fantastic şi a egalat prin golul lui Cristi Săpunaru. Giuleştenii puteau câştiga pe final, dar golul lui Emmers a fost anulat de VAR.

Denis Alibec, supărat după Rapid – Farul 1-1

Alibec a vorbit şi despre faza în care l-a ridiculizat pe Dragoş Grigore.

Sunt puţin supărat că nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Am fost timoraţi şi nu am reuşit să ne facem jocul nostru. Chiar nu sunt mulţumit cu un punct. Mă bucur că am reuşit să marchez, dar sunt supărat că nu am câştigat meciului. Am văzut că vine agresiv şi ştiam că o să vină aşa. Când eşti atacant driblezi, fundaşii le mai „fură” aşa. Cred că au marcat foarte repede şi lucrul acesta ne-a dat puţin înapoi. Ne-am revenit, puteam să marcăm şi noi, dar şi ei. Pentru noi este un punct pierdut pentru că noi jucăm doar la victorie, chiar dacă Rapid are o echipă bună şi cu suporteri extraordinari„, a spus Denis Alibec la digisport.ro.

Am pus capăt seriilor de victorii. Am întâlnit o echipă bună, care ne-a pus multe probleme. Ne-au dominat clar în repriza a doua. Suntem bucuroși că am scos un punct. Din păcate, ei au fost foarte buni astăzi. Atât am putut astăzi. Nu ne-am speriat, nu știu ce s-a întâmplat, dar nu ne-a ieșit jocul. Dacă CFR bate meciurile de jucat, suntem la egalitate. Am făcut un tur de campionat foarte bun, nu vrem să ne oprim aici, ne dorim să fim în primele poziții. Momentan ne gândim la următorul meci„, a spus şi Ionuţ Larie.

Reclamă
Reclamă 4

Aioani, nemulţumit şi el după Rapid – Farul 1-1

Şi Marian Aioani s-a declarat nemulţumit de egalul obţinut de Farul în Giuleşti.

Nu știu dacă e un punct cu noroc, ei au avut momentele lor, noi pe ale noastre. Era normal să pună presiune pe noi, erau conduși, noi am încercat să mai marcăm, dar n-am reușit. În repriza a doua am încercat să jucăm mai direct, dar atât s-a putut. Nu suntem mulțumiți, vrem să luăm cele trei puncte indiferent cu cine jucăm. Se putea și mai bine, se putea și mai rău. Că suntem nemulțumiți, acesta este. Știam că l-a lovit mingea în mână, știam că orice atingere de mână e lovitură liberă indirectă„, a spus şi Marian Aioani.

Rapid – Farul 1-1. Meci superb între echipele lui Adi Mutu și Gică Hagi

Rapid – Farul 1-1. A fost nebunie în Giulești la derby-ul dintre Adrian Mutu și Gică Hagi. Atmosfera din tribune a fost electrizantă. Alibec și Săpunaru au semnat golurile serii.

Reclamă

Farul a deschis scorul pe terenul Rapidului în minutul 20, prin Denis Alibec, care a fost servit excelent de Dina Grameni. Cristi Săpunaru nu a reușit să facă pasul la ofsaid. Rămas singur cu Horațiu Moldovan, Alibec a șutat cu sânge rece, direct în plasă.

Tot în prima repriză, Alibec a reușit faza serii. Cu Dragoș Grigore în spatele său, atacantul de 31 de ani a reușit un artificiu tehnic de excepție. Alibec i-a trecut mingea printre picioare lui Grigore, din întoarcere. Fundașul Rapidului s-a prăbușit încercând să-l blocheze pe jucătorul lui Gică Hagi.

În repriza secundă, Rapidul a dominat-o pe Farul. Giuleștenii au egalat în minutul 52, prin Săpunaru. Căpitanul rapidist a înscris cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Alex Ioniță.

Au urmat ocazii uriașe la poarta lui Aioani. Albu a avut un șut care a zguduit transversala. Ioniță nu a ratat în ultimul moment întâlnirea cu balonul dintr-o centrare a lui Morais. Apoi, Sefer a șutat în plasa laterală dintr-o poziție ideală.

Rapid a marcat până la urmă în minutul 87, prin Emmers, dar reușita a fost anulată de VAR pentru un henț anterior al lui Albu. În urma remizei din Giulești, Farul rămâne lider în Liga 1, la cinci puncte în fața Rapidului, echipa de pe locul secund. CFR Cluj e pe locul al treilea, la 9 puncte de Farul, însă echipa lui Dan Petrescu are trei partide mai puțin disputate.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
1:30

FotoReacţia lui Cristiano Ronaldo, după ce s-a prăbuşit emoţional şi a izbucnit în plâns după ce a ratat un penalty cu Slovenia

0:30

FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor

23:54 1 iul.

Giorgio Chiellini, ironie supremă pentru Franţa după ce a ajuns în sferturi cu două autogoluri şi un gol din penalty

23:47 1 iul.

VIDEO„Prostule!” Kevin De Bruyne a jignit un jurnalist, după eliminarea Belgiei de la EURO 2024. Întrebarea care l-a enervat crunt

23:16 1 iul.

Edi Iordănescu a recunoscut că s-au exersat şi loviturile de departajare înainte de România – Olanda: „Orice este posibil!”

23:15 1 iul.

România – Olanda LIVE TEXT, ora 19:00, în optimi la EURO 2024. Naţionala lui Edi Iordănescu e gata să scrie istorie

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și