Închide meniul

Aroganța lui Mihai Stoica după Sepsi – FCSB 0-1: „O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 22:15

Reclamă
Aroganța lui Mihai Stoica după Sepsi – FCSB 0-1: „O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o nouă aroganță, de această dată după Sepsi – FCSB 0-1. MM a propus ca echipa din Sfântu Gheorghe să-și schimbe numele stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat pe terenul lui Sepsi grație unei prestații de vis a lui Ștefan Târnovanu. MM a propus ca stadionul de la Sfântu Gheorghe să poarte numele portarului roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, aroganță după Sepsi – FCSB 0-1

„O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu, că el acolo a debutat și a apărat perfect, iar aseară a fost din nou cel mai bun”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou

Târnovanu a transmis că preferă să evolueze de fiecare dată pe terenul lui Sepsi, dacă FCSB nu va fi lăsată să evolueze în Ghencea, stadionul rivalilor de la CSA Steaua.

Reclamă
Reclamă 4

„Este al doilea meci la rând în care am avut o evoluţie bună. Mă gândeam acum că, dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea să jucăm, putem să venim aici pentru că nu iau goluri. O să vedem. A fost un meci foarte dificil. Practică cam cel mai frumos fotbal alături de Farul Constanţa.

E un pas mare pentru play-off. Veneam după meciurile de uitat din Europa. Din 7-8 penalty-uri nu am reuşit să bat niciunul. Aveam lista pentru lovituri de la 11 metri, dar el (n.r Alexandru Tudorie) nu era pe ea!”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului.

Nicolae Dică, glume cu Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1

Nicolae Dică a glumit cu Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1. Antrenorul i-a spus portarului să joace doar pe terenul celor de la Sepsi, după ce a făcut un nou meci mare la Sfântu Gheorghe. Târnovanu a apărat un penalty şi a scos alte goluri ca şi făcute.

Reclamă

„Târnovanu a făcut o partidă senzaţională. Glumeam după joc că şi anul trecut a făcut o partidă bună aici şi i-am zis să joace doar aici. Cred că la penalty s-a decis partida”, a spus și Dică.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:13

Premieră istorică la EURO 2024! Ce se va întâmpla după fazele controversate care vor fi judecate cu VAR!

22:41

„Dați-mi numărul să îl sun!” Gigi Becali a reacționat imediat, după ce un jucător i-a fost propus în direct!

22:41

Gigi Becali a primit răspunsul de la Fiorentina în privinţa ofertei pentru Louis Munteanu! Ce sumă a pus pe masă patronul FCSB

22:26

„Mâine face vizita medicală!” Gigi Becali a dezvăluit că Marius Ștefănescu a semnat cu FCSB! Cum s-a înțeles cu Laszlo Dioszegi

22:00

Fotbalistul dorit de Gigi Becali ar putea ajunge la Dinamo: „Sunt liber de contract”

21:58

Primul mesaj al lui Cristi Manea, după ce a fost făcut „nesimțit” de Neluțu Varga! Ce a spus după despărțirea de CFR Cluj

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 4 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 5 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și