Închide meniul

Aroganța lui Mihai Stoica după Sepsi – FCSB 0-1: „O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu!”

Alexandru Ivan Publicat: 25 octombrie 2022, 22:15

Reclamă
Aroganța lui Mihai Stoica după Sepsi – FCSB 0-1: „O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a avut o nouă aroganță, de această dată după Sepsi – FCSB 0-1. MM a propus ca echipa din Sfântu Gheorghe să-și schimbe numele stadionului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câștigat pe terenul lui Sepsi grație unei prestații de vis a lui Ștefan Târnovanu. MM a propus ca stadionul de la Sfântu Gheorghe să poarte numele portarului roș-albaștrilor.

Mihai Stoica, aroganță după Sepsi – FCSB 0-1

„O să punem numele stadionului de-acolo Fane Târnovanu, că el acolo a debutat și a apărat perfect, iar aseară a fost din nou cel mai bun”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Sepsi putea să deschidă scorul în cofruntarea cu FCSB în minutul 27, când a beneficiat de un penalty. Joyskim Dawa l-a tras de tricou în propriul careu pe Alexandru Tudorie. Arbitrul Marcel Bîrsan s-a dus la marginea terenului să verifice faza la monitorul VAR și a dictat penalty pentru gazde. De la 11 metri, același Alexandru Tudorie a capturat balonul ca să execute. Atacantul lui Sepsi a șutat moale, iar Târnovanu i-a apărat execuția.

Ştefan Târnovanu, savuros după ce a fost erou

Târnovanu a transmis că preferă să evolueze de fiecare dată pe terenul lui Sepsi, dacă FCSB nu va fi lăsată să evolueze în Ghencea, stadionul rivalilor de la CSA Steaua.

Reclamă

„Este al doilea meci la rând în care am avut o evoluţie bună. Mă gândeam acum că, dacă nu vom fi lăsaţi în Ghencea să jucăm, putem să venim aici pentru că nu iau goluri. O să vedem. A fost un meci foarte dificil. Practică cam cel mai frumos fotbal alături de Farul Constanţa.

E un pas mare pentru play-off. Veneam după meciurile de uitat din Europa. Din 7-8 penalty-uri nu am reuşit să bat niciunul. Aveam lista pentru lovituri de la 11 metri, dar el (n.r Alexandru Tudorie) nu era pe ea!”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului.

Nicolae Dică, glume cu Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1

Nicolae Dică a glumit cu Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1. Antrenorul i-a spus portarului să joace doar pe terenul celor de la Sepsi, după ce a făcut un nou meci mare la Sfântu Gheorghe. Târnovanu a apărat un penalty şi a scos alte goluri ca şi făcute.

Reclamă 4 / 0/3

„Târnovanu a făcut o partidă senzaţională. Glumeam după joc că şi anul trecut a făcut o partidă bună aici şi i-am zis să joace doar aici. Cred că la penalty s-a decis partida”, a spus și Dică.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și