Închide meniul

Simona Halep a depus contestaţie la TAS! Ce urmează pentru dubla campioană de Grand Slam, după ce a fost suspendată

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2022, 13:52

Reclamă
Simona Halep a depus contestaţie la TAS! Ce urmează pentru dubla campioană de Grand Slam, după ce a fost suspendată

Simona Halep ar putea participa la Roland Garros

Simona Halep/ Profimedia Images

Simona Halep a depus contestaţie la TAS, după ce a fost suspendată provizoriu din circuit, fiind depistată pozitiv la Roxadustat, după un test la US Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform orangesport.ro, TAS va hotărî data la care va avea loc procesul şi o va anunţa ulterior pe campioana noastră modul în care se va desfăşura. Simo are la dispoziţie 21 de zile de la anunţul făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului să demonstreze că este nevinovată.

Simona Halep a depus contestaţie la TAS

Avocaţii Simonei Halep au ales să se apere în faţa unui complet de judecată, format din 3 judecători, în detrimentul unui judecător unic, aceştia fiind convinşi că au astfel o şansă mai mare.

Simona Halep se va putea prezenta la proces, un lucru interzis în pandemie, când totul se desfăşura online. Ea are astfel şansa de a fi mai convingătoare în faţa oamenilor legii.

Simona Halep nu ar fi fost ajutată de Roxadustat! Anunţul specialistului

Simona Halep nu ar fi fost ajutată de Roxadustat. Este anunţul făcut de un expert olandez. Babette Pluim susţine că substanţa îşi face efectul doar în sporturi în care efortul este unul mult mai mare decât în tenis.

Reclamă

Conform specialistului, o jucătoare profesionistă de tenis nu ar simţi „ajutorul” substanţei, ţinând cont că un meci considerat lung ajunge la două ore şi jumătate. Roxadustat e mai degrabă „util” într-un sport precum ciclismul, unde rutierii au zile cu câte şase ore de dat la pedală.

„Alte alternative, inclusiv EPO, sunt mai greu de detectat decât acest Roxadustat. Are un efect în principal pentru sportivii care trebuie să depună constant eforturi mari.

La jucătorii de tenis, consumul maxim de oxigen este de 55 până la 60%. Pentru cicliști, aceasta este uneori de 90 până la 100 la sută.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de tenis care stau o oră și jumătate pe teren nu beneficiază de efectele acestei substanțe interzise”, a spus Pluim, citat de eurosport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
3
mai
21:27
OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA
Vezi toate știrile
Citește și