Închide meniul

Simona Halep a depus contestaţie la TAS! Ce urmează pentru dubla campioană de Grand Slam, după ce a fost suspendată

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 28 octombrie 2022, 13:52

Simona Halep a depus contestaţie la TAS! Ce urmează pentru dubla campioană de Grand Slam, după ce a fost suspendată

Simona Halep ar putea participa la Roland Garros

Simona Halep/ Profimedia Images

Simona Halep a depus contestaţie la TAS, după ce a fost suspendată provizoriu din circuit, fiind depistată pozitiv la Roxadustat, după un test la US Open 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform orangesport.ro, TAS va hotărî data la care va avea loc procesul şi o va anunţa ulterior pe campioana noastră modul în care se va desfăşura. Simo are la dispoziţie 21 de zile de la anunţul făcut de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului să demonstreze că este nevinovată.

Simona Halep a depus contestaţie la TAS

Avocaţii Simonei Halep au ales să se apere în faţa unui complet de judecată, format din 3 judecători, în detrimentul unui judecător unic, aceştia fiind convinşi că au astfel o şansă mai mare.

Simona Halep se va putea prezenta la proces, un lucru interzis în pandemie, când totul se desfăşura online. Ea are astfel şansa de a fi mai convingătoare în faţa oamenilor legii.

Simona Halep nu ar fi fost ajutată de Roxadustat! Anunţul specialistului

Simona Halep nu ar fi fost ajutată de Roxadustat. Este anunţul făcut de un expert olandez. Babette Pluim susţine că substanţa îşi face efectul doar în sporturi în care efortul este unul mult mai mare decât în tenis.

Reclamă

Conform specialistului, o jucătoare profesionistă de tenis nu ar simţi „ajutorul” substanţei, ţinând cont că un meci considerat lung ajunge la două ore şi jumătate. Roxadustat e mai degrabă „util” într-un sport precum ciclismul, unde rutierii au zile cu câte şase ore de dat la pedală.

„Alte alternative, inclusiv EPO, sunt mai greu de detectat decât acest Roxadustat. Are un efect în principal pentru sportivii care trebuie să depună constant eforturi mari.

La jucătorii de tenis, consumul maxim de oxigen este de 55 până la 60%. Pentru cicliști, aceasta este uneori de 90 până la 100 la sută.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii de tenis care stau o oră și jumătate pe teren nu beneficiază de efectele acestei substanțe interzise”, a spus Pluim, citat de eurosport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și