Închide meniul

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield. „Cormoranii”, pe locul 9 în Premier League

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 octombrie 2022, 0:11

Reclamă
Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield. „Cormoranii, pe locul 9 în Premier League

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp! Liverpool, învinsă de Leeds pe Anfield

Jurgen Klopp, după Liverpool - Leeds 1-2 / Profimediaimages

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp. Liverpool nu îşi mai revine şi a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, cu Leeds United, scor 1-2, într-un meci al etapei a 14-a din Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Stadionul Anfield, Leeds United a deschis scorul în minutul 4, prin Rodrigo. Gazdele au egalat zece minute mai târziu, în minutul 14, prin Salah, servit ideal de Andrew Robertson.

Sezon de coşmar pentru Jurgen Klopp. Liverpool – Leeds 1-2

Oaspeţii au reuşit însă să dea lovitura chiar înainte de final. Crysencio Summerville a înscris golul victoriei în minutul 89.

Liverpool este pe locul 9 în Anglia, cu 16 puncte, iar Leeds a urcat pe 15, cu 12 puncte. „Cormoranii” au suferit prima înfrângere acasă, în Premier League, din luna martie. Şi-au încheiat astfel seria de invincibilitate de 29 de meciuri (22 de victorii, 7 remize).

Reclamă

Tot în etapei a 14-a, Fulham şi Everton au terminat la egalitate, 0-0. Manchester City a învins-o pe Leicester graţie golului lui Kevin de Bruyne, iar Tottenham a revenit de la 0-2 şi a câştigat cu 3-2 pe terenul lui Bournemouth. Bentancur a marcat golul victoriei în minutul 90+2.

Rezultat surprinzător a fost şi în Brighton – Chelsea. Gazdele s-au impus cu 4-1!

Pep Guardiola a anunţat adevăratul motiv pentru care Erling Haaland nu a fost în lot

Pep Guardiola a oferit ultimele detalii despre starea lui Erling Haaland, după ce a fost lăsat în afara lotului pentru duelul Leicester – Manchester City. Managerul campioanei Angliei susţine că norvegianul nu este complet refăcut, după ultima partidă de UEFA Champions League, şi ar mai putea lipsi încă două partide.

Reclamă 4 / 0/3

Erling Haaland a părăsit terenul accidentat, în partida dintre Borussia Dortmund şi Manchester City, din ultima rundă de Champions League. Pep Guardiola nu avrut să rişte, şi a ales să îl menajeze pe starul norvegian pentru partida de Premier League.

Pep Guardiola a dezvăluit cât va lipsi Erling Haaland de la Manchester City. După partida cu Leicester, managerul campioanei Angliei a declarat că starul norvegian ar putea lipsi de la următoarele două partide ale „cetăţenilor”, însă este aşteptat pe teren la duelul cu Chelsea, din Cupa Ligii.

Nu știu (n.r. când va reveni). E accidentat la ligament. Se simte mai bine, avem încă o săptămână în plus pentru el.

Nu va juca împotriva lui Sevilla (n.r. în Champions League), pentru că suntem deja calificați. Sperăm că va fi prezent cu Fulham. Dacă nu ne poate ajuta acolo, ar putea evolua cu Chelsea în Cupa Carabao”, a declarat Pep Guardiola, după Leicester – Manchester City, citat de Goal.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și