Închide meniul
VIDEO

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei! Cum a putut să trimită starul Romei, singur cu poarta goală. Jose Mourinho, în stare de șoc

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 20:06

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei! Cum a putut să trimită starul Romei, singur cu poarta goală. Jose Mourinho, în stare de șoc

Tammy Abraham a ratat incredibil în meciul Verona - AS Roma

Tammy Abraham a înscris două goluri în Serie A

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei. Starul de la AS Roma a trimis în bară, cu poarta goală, în prima repriză a meciului cu Verona, din etapa a 12-a din Serie A. Atacantul englez a reușit o fază superbă, driblând portarul, dar deznodământul a fost complet dezamăgitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abraham a fost lansat excelent către poarta Veronei în minutul 19. Englezul l-a fentat elegant pe goalkeeper-ul gazdelor, Montipo, iar suporterii Romei se pregăteau să sărbătorească golul.

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei, în Verona – AS Roma

Din păcate pentru ei, finalul fazei a fost neplăcut. Rămas singur cu poarta goală, Tammy Abraham a trimis cu latul în bară. Mingea a ricoșat apoi în out de poartă, iar englezul și-a pus mâinile în cap. La rândul său, Jose Mourinho a rămas fără reacție, complet debusolat, pe bancă.

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA

Tammy Abraham a marcat două goluri în actualul sezon din Serie A. Înaintea meciului cu Verona, AS Roma se afla pe locul 6 în Italia, la 10 puncte în spatele liderului Napoli.

Reclamă

Jose Mourinho a „explodat” după scandalul de la finalul meciului Roma – Napoli 0-1

Rick Karsdorp a fost eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului în derby-ul Roma – Napoli 0-1, în etapa precedentă din Serie A. Totul s-a petrecut după fluierul final, când jucătorul lui Jose Mourinho nu s-a mai putut controla.

Napoli are un parcurs incredibil în Serie A – a ajuns la 11 succese consecutive, după golul lui Victor Osimhen din „Derby del Sole”. Totuşi, după cum era de aşteptat, meciul nu a fost lipsit de incidente.

Potrivit corrieredellosport.it, Rick Karsdorp a vrut să discute cu arbitrul Massimiliano Irrati, iar lucrurile au degenerat după ce fotbalistul a fost călcat de „central”. A sărit la gâtul arbitrului, motiv pentru care a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho l-a făcut praf pe „central” după meci. Acesta este de părere că echipa sa nu trebuia să piardă.

„Prestația noastră a suficient de bună încât să nu pierdem meciul. Am vrut victoria, dar au câștigat ei, după ce au avut câteva șuturi. A fost un meci dificil, cu multe cartonașe galbene și ei au înscris la una dintre puținele situații periculoase avute.

Nu vreau să vorbesc prea multe despre arbitru, cred că e un om echilibrat. Au fost anumite situații în meci care nu mi-au plăcut, dar i-am spus lui Irrati după meci asta, e o persoană cu care poți vorbi. Totuși, el nu a avut o partidă bună, a fost ieșit din formă”, a spus Jose Mourinho, citat de Football Italia.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și