Închide meniul
VIDEO

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei! Cum a putut să trimită starul Romei, singur cu poarta goală. Jose Mourinho, în stare de șoc

Cosmin Cioboată Publicat: 31 octombrie 2022, 20:06

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei! Cum a putut să trimită starul Romei, singur cu poarta goală. Jose Mourinho, în stare de șoc

Tammy Abraham a ratat incredibil în meciul Verona - AS Roma

Tammy Abraham a înscris două goluri în Serie A

  • Tammy Abraham a semnat ratarea carierei
  • Cum a putut să trimită starul Romei, singur cu poarta goală

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei. Starul de la AS Roma a trimis în bară, cu poarta goală, în prima repriză a meciului cu Verona, din etapa a 12-a din Serie A. Atacantul englez a reușit o fază superbă, driblând portarul, dar deznodământul a fost complet dezamăgitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Abraham a fost lansat excelent către poarta Veronei în minutul 19. Englezul l-a fentat elegant pe goalkeeper-ul gazdelor, Montipo, iar suporterii Romei se pregăteau să sărbătorească golul.

Tammy Abraham a semnat ratarea carierei, în Verona – AS Roma

Din păcate pentru ei, finalul fazei a fost neplăcut. Rămas singur cu poarta goală, Tammy Abraham a trimis cu latul în bară. Mingea a ricoșat apoi în out de poartă, iar englezul și-a pus mâinile în cap. La rândul său, Jose Mourinho a rămas fără reacție, complet debusolat, pe bancă.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU RATAREA

Tammy Abraham a marcat două goluri în actualul sezon din Serie A. Înaintea meciului cu Verona, AS Roma se afla pe locul 6 în Italia, la 10 puncte în spatele liderului Napoli.

Reclamă

Jose Mourinho a „explodat” după scandalul de la finalul meciului Roma – Napoli 0-1

Rick Karsdorp a fost eliminat după ce a sărit la gâtul arbitrului în derby-ul Roma – Napoli 0-1, în etapa precedentă din Serie A. Totul s-a petrecut după fluierul final, când jucătorul lui Jose Mourinho nu s-a mai putut controla.

Napoli are un parcurs incredibil în Serie A – a ajuns la 11 succese consecutive, după golul lui Victor Osimhen din „Derby del Sole”. Totuşi, după cum era de aşteptat, meciul nu a fost lipsit de incidente.

Potrivit corrieredellosport.it, Rick Karsdorp a vrut să discute cu arbitrul Massimiliano Irrati, iar lucrurile au degenerat după ce fotbalistul a fost călcat de „central”. A sărit la gâtul arbitrului, motiv pentru care a fost eliminat.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Mourinho l-a făcut praf pe „central” după meci. Acesta este de părere că echipa sa nu trebuia să piardă.

„Prestația noastră a suficient de bună încât să nu pierdem meciul. Am vrut victoria, dar au câștigat ei, după ce au avut câteva șuturi. A fost un meci dificil, cu multe cartonașe galbene și ei au înscris la una dintre puținele situații periculoase avute.

Nu vreau să vorbesc prea multe despre arbitru, cred că e un om echilibrat. Au fost anumite situații în meci care nu mi-au plăcut, dar i-am spus lui Irrati după meci asta, e o persoană cu care poți vorbi. Totuși, el nu a avut o partidă bună, a fost ieșit din formă”, a spus Jose Mourinho, citat de Football Italia.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
AntenaPLAY • 25 mart., 11:52
„Te-ai întoarce în Liga Portugal?” Jose Mourinho a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor lusitani
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Liverpool, victorie la scor de tenis în Europa League
Fotbal extern • 14 mart., 23:45
Liverpool, victorie la scor de tenis! Calificare dramatică reuşită de Leverkusen! Rezultatele serii din Europa
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou
FIGHT • 9 mart., 10:16
Anthony Joshua l-a făcut KO pe Francis Ngannou, cu 16.000 de fani în tribune