Închide meniul

Jucătorii „distruşi” de Gigi Becali după U Cluj – FCSB 2-1: „Ce fotbalişti sunt ăştia? Nu văd pe ce am dat banii!”

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2022, 8:46

Reclamă
Jucătorii „distruşi de Gigi Becali după U Cluj – FCSB 2-1: „Ce fotbalişti sunt ăştia? Nu văd pe ce am dat banii!

Gigi Becali a anunţat cine sunt primii doi jucători care vor pleca de la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Ei sunt jucătorii „distruşi” de Gigi Becali după meciul U Cluj – FCSB, scor 2-1, din etapa a 16-a a Ligii 1. Patronul lui FCSB a răbufnit la miezul nopţii şi a atacat patru fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu, Darius Olaru, Florinel Coman şi Malcom Edjouma sunt cei pe care a pus tunurile finanţatorul vicecampioanei României. „Mbappe” Coman a şi fost unul dintre cei trei jucători înlocuiţi la pauză meciului de pe Cluj Arena.

Jucătorii „distruşi” de Gigi Becali după U Cluj – FCSB 2-1

Gigi Becali nu îşi explică ce se întâmplă cu jucătorul pe care a plătit cei mai mulţi bani în startul sezonului.

Am dat pe Miculescu 1.7 milioane şi nu văd banii, nu văd pe ce i-am dat. Nu pot să-mi dau seama ce se întâmplă. E din rău în mai rău. Cum adică să joci cu un om în plus şi joci minge lungă? Când ai un om în plus faci 25 de pase.

Lipsă de idei, nu vine nimeni la primit. Pase la adversar, tot timpul mingea la adversar, greşeli… Olaru, fotbalist. Ce se întâmplă? A uitat Olaru fotbalul? Nu l-a uitat! Înseamnă că e chestiune ori de pregătire fizică, ori de antrenamente.

Reclamă
Reclamă

Coman a zis că nu mai poate. Păi, de ce nu mai poate, bă? Îţi spun eu de ce nu mai poate: ştie că a fost praf, a zis că oricum îl schimbă şi mai bine se dă accidentat. Ce fotbalişti sunt ăştia!?

Edjouma aşa e împiedicat dintotdeauna. Nu poţi spune despre jucători, e chestiune de antrenament. Echipa nu se antrenează să paseze şi eu spun de două luni posesie, posesie, posesie„, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Nicolae Dică s-a dezlănțuit și și-a făcut praf jucătorii

Nicolae Dică și-a criticat public jucătorii pentru erorile din apărare. Adrian Șut a greșit la primul gol, marcat de Thiam. A venit apoi eroarea lui Malcom Edjouma, de care a profitat Ioan Filip. Nicolae Dică a spus că nu a văzut astfel de greșeli „nici la Liga a 3-a”.

Reclamă

Am făcut o partidă foarte slabă. Și în repriza a doua am jucat cu un om în plus și n-am reușit să punem presiune și să ne creăm ocazii. Facem niște greșeli. Nu mi-a fost dat să văd asemenea greșeli. Nu zic de Liga 1, nici la Liga a 3-a. S-au făcut niște greșeli de neînțeles.

E păcat că n-am obținut un rezultat pozitiv, pentru că veneam după meciuri bune în campionat. Trebuia să câștigăm. Am pierdut mingea la 20 de metri, în zona centrală, ne-au prins deschiși și am luat acel gol. Apoi nu putem să anticipăm o minge venită de la 70 de metri, nu putem să o dăm în out. Ce să le fac? Sunt jucători de 27, 28, 30 de ani… să-i învăț să facă o preluare, să anticipeze o minge de 70 de metri sau să dea o pasă cu latul? Nici chiar așa!

Noi veneam după 4 victorii, ce blocaj mental să fie? Urcasem în clasament. Cu o victorie eram iar în zona de play-off. Atitudine și curaj, asta le cer”, a spus Nicolae Dică la finalul meciului U Cluj – FCSB 2-1.

Echipa lui Nicolae Dică, răpusă în Ardeal de U Cluj!

Echipa lui Nicolae Dică a fost răpusă în Ardeal, scor 1-2, în etapa a 16-a din Liga 1. Vicecampioana României a încheiat seria de 4 victorii în campionat și a plecat fără puncte de pe Cluj Arena.

Thiam și Filip au marcat pentru U Cluj, în minutele 32 și 40. Andrei Cordea a redus din diferență în minutul 86.

FCSB a forțat egalarea în minutele de final, dar defensiva „șepcilor roșii” a rezistat eroic. Roș-albaștrii au evoluat în superioritate numerică începând din minutul 57, când Romario Pires a fost eliminat pentru un fault criminal asupra lui Andrea Compagno.

FCSB rămâne pe locul 7 în Liga 1, în timp ce U Cluj urcă pe poziția a 11-a. U Cluj se află la prima victorie în fața FCSB-ului, după o așteptare de 15 ani. În 2007, „șepcile roșii” se impuneau ultima oară în fața roș-albaștrilor, tot cu scorul de 2-1.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25 28 sept.

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18 28 sept.

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59 28 sept.

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și