Închide meniul

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica, în război cu fanii englezi pe Arena Națională

Cosmin Cioboată Publicat: 3 noiembrie 2022, 22:20

Reclamă
Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica, în război cu fanii englezi pe Arena Națională

Mesajul lui Mihai Stoica la final de an

Hepta

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham! Mihai Stoica s-a aflat în război cu fanii englezi veniți pe Arena Națională, pentru meciul din ultima rundă a grupelor UEFA Conference League. Managerul general al vicecampioanei României a fost enervat la culme de suporterii „ciocănarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ 2.000 de fani ai lui West Ham au făcut deplasarea pe Arena Națională, la partida cu FCSB.

Ce nu s-a văzut la TV, înainte de FCSB – West Ham!

Suporterii englezi l-au enervat pe Mihai Stoica înaintea fluierului de start. Crainicul stadionului a anunțat că se va ține un moment de reculegere în memoria unuia dintre cei mai vechi fani steliști, dar fanii londonezi n-au ținut cont.

Englezii au început să facă gălăgie, iar crainicul i-a atenționat să se oprească. Suporterii lui West Ham n-au băgat în seamă nici al doilea apel și au continuat să acopere liniștea de pe Arena Națională.

Mihai Stoica a „explodat” de furie când a văzut gestul fanilor „ciocănari” și i-a aplaudat ironic, de la marginea terenului, înainte ca echipele să iasă pe teren.

Reclamă
FCSB joacă împotriva lui West Ham, în Conference League
Mihai Stoica, nervos înainte de FCSB – West Ham / AS.ro

Echipele de start pentru FCSB – West Ham:

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Bouhenna, Radunovic – Dulca, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Oct. Popescu

Rezerve: Vlad, Crețu, Coman, Stoica, Dumiter, Boboc, Olaru, Radaslavescu, Rusu

Antrenor: Mihai Pintilii

Reclamă 4 / 0/3

West Ham: Areola – Coufal, Johnson, Ogbonna, Aguerd – Lanzini, Coventry, Downes, Scarles – Mubama, Fornals

Rezerve: Hegyi, Randolph – Appiah, Ashby, Casey, Clayton, Forbes, Orford, Potts, Simon-Swyer

Antrenor: David Moyes

FCSB – West Ham, fără miză în contextul calificării în primăvara Conference League!

FCSB a fost eliminată deja din Conference League, după egalul înregistrat în ultima rundă, cu Anderlecht, scor 2-2. Roș-albaștrii au acumulat doar două puncte, după cinci meciuri disputate.

De cealaltă parte, West Ham vrea să scrie istorie la meciul de pe Arena Națională. Trupa londoneză ar putea deveni prima din istorie care câștigă toate meciurile din grupă, calificându-se în optimi cu maximum de puncte.

Miza partidei este și una financiară. În cazul unei victorii, în conturile roș-albaștrilor vor intra 500.000 de euro. Meciul tur s-a încheiat cu victoria londonezilor, scor 3-1, după ce Andrei Cordea a deschis scorul pentru FCSB.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar Vezi toate știrile
Citește și