Închide meniul

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj: „E o sumă mărică, multe milioane de euro!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 22:30

Reclamă
Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj: „E o sumă mărică, multe milioane de euro!

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit ce şanse sunt ca Nicolae Stanciu să fie transferat, în această iarnă, de CFR Cluj. Internaţionalul român ar putea pleca după mai puţin de un an din China. Opt goluri şi şapte pase decisive a reuşit pentru Wuhan Three Towns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antena Sport a anunţat în exclusivitate, luna trecută, că Stanciu e gata să revină în Europa. Principalul motiv este acela că îşi doreşte să fie o prezenţă constantă la echipa naţională. CFR Cluj poate fi o destinaţie pentru mijlocaşul de 29 de ani.

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj

Anamaria Prodan, care este agentul lui Stanciu, a dezvăluit că sunt mici şansele ca Nicolae Stanciu să fie antrenat de Dan Petrescu în Gruia.

E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Nici eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu.

CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan pentru primasport.ro.

Reclamă

Nicolae Stanciu are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Gruparea care a juns pe locul secund în campionatul Chinei cere patru milioane de euro pentru a-l lăsa pe român să plece. Anunţul a fost făcut de presa din Cehia, care a precizat că Stanciu ar putea reveni la Slavia Praga.

Ne lipsesc pasele și luciditatea lui Stanciu în astfel de momente”, a declarat Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei.

Patru milioane de euro a plătit Wuhan Three Towns pentru a-l aduce pe Nicuşor Stanciu, în luna martie, de la Praga.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei

Nicolae Stanciu a marcat un gol superb, unul dintre cele mai frumoase ale carierei. Mijlocașul român a deschis scorul în confruntarea dintre Wuhan Three Towns, echipa sa, și Guangzhou City.

Nicolae Stanciu a marcat în minutul 11 al întâlnirii din etapa a 23-a din campionatul Chinei. Mijlocașul a reușit un șut superb, din interiorul careului. Portarul advers nu a avut nicio șansă în fața execuției de clasă a românului.

Nicolae Stanciu a șutat fără să stea pe gânduri, iar voleul său a fost plasat sub bara transversală, aproape de vinclul porții celor de la Guangzhou City. Golul său l-a uluit și pe comentatorul partidei, care a fost impresionat de execuția românului.

Nu vei vedea multe goluri de asemenea fel. Ce rachetă. A lovit perfect. Nimic nu putea opri un asemenea şut. Portarul nu are nicio vină, nu poate opri un moment de genialitate ca acesta”, a spus comentatorul, după golul de senzație reușit de Nicolae Stanciu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și