Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei! Şutul în vinclu l-a uluit pe comentator: „Ce gol genial”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 noiembrie 2022, 14:08

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei! Şutul în vinclu l-a uluit pe comentator: „Ce gol genial

De ce ar putea rata Nicolae Stanciu transferul la CFR Cluj

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Twitter

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei, în ultima etapă din China. Mijlocașul român a deschis scorul în confruntarea dintre Wuhan Three Towns, echipa sa, și Guangzhou City.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu a ajuns la 8 goluri marcate, de la transferul său în China. Mijlocașul a mai contribuit cu pasă decisivă la alte opt reușite, în 18 partide în care a evoluat.

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei

Nicolae Stanciu a marcat în minutul 11 al întâlnirii din etapa a 23-a din campionatul Chinei. Mijlocașul a reușit un șut superb, din interiorul careului. Portarul advers nu a avut nicio șansă în fața execuției de clasă a românului.

Nicolae Stanciu a șutat fără să stea pe gânduri, iar voleul său a fost plasat sub bara transversală, aproape de vinclul porții celor de la Guangzhou City. Golul său l-a uluit și pe comentatorul partidei, care a fost impresionat de execuția românului.

Reclamă

„Nu vei vedea multe goluri de asemenea fel. Ce rachetă. A lovit perfect. Nimic nu putea opri un asemenea şut. Portarul nu are nicio vină, nu poate opri un moment de genialitate ca acesta”, a spus comentatorul, după golul de senzație reușit de Nicolae Stanciu.

Între timp, adversara echipei lui Nicolae Stanciu a reușit să egaleze, în minutul 17, prin Giulherme.

Adio, China! Nicolae Stanciu e gata să revină în Europa

Adio, China. Asta pare să spună Nicolae Stanciu! Internaționalul român este gata să revină în Europa. Din informațiile Antena Sport, Stanciu este hotărât să termine cu chinezii de la Wuhan Three Towns, în iarnă. Principalul motiv pentru care este gata să revină îl reprezintă echipa națională.

Reclamă 4 / 0/3

Din câte se pare, Stanciu a purtat mai multe discuții cu Edi Iordănescu, în perioada în care a fost la națională. Selecţionerul l-ar fi convins că cel mai bine pentru cariera sa, dar și pentru prima reprezentativă, este să revină în Europa. Stanciu este încântat de idee, mai ales că își dorește enorm să fie alături de familie.

Un alt factor în decizia lui Stanciu de a reveni este legat de carantina pe care trebuie să o îndure, din cauza COVID-19. Internaționalul român este conștient că din China îi este foarte greu să ajute naționala, astfel că a luat decizia ca în iarnă să își caute echipă în Europa, pentru a pune umărul la calificarea naționalei la EURO 2024.

Nicolae Stanciu a fost transferat de Wuhan Three Towns la începutul anului, de la Slavia Praga. Mijlocaşul de 29 de ani a impresionat în campionatul Chinei.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și