Închide meniul

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj: „E o sumă mărică, multe milioane de euro!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 22:30

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj: „E o sumă mărică, multe milioane de euro!

Nicolae Stanciu, campion cu Wuhan Three Towns! Modul incredibil prin care se acordă titlul în China

Nicolae Stanciu, în tricoul lui Wuhan Three Towns / Instagram

Anamaria Prodan a dezvăluit ce şanse sunt ca Nicolae Stanciu să fie transferat, în această iarnă, de CFR Cluj. Internaţionalul român ar putea pleca după mai puţin de un an din China. Opt goluri şi şapte pase decisive a reuşit pentru Wuhan Three Towns.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antena Sport a anunţat în exclusivitate, luna trecută, că Stanciu e gata să revină în Europa. Principalul motiv este acela că îşi doreşte să fie o prezenţă constantă la echipa naţională. CFR Cluj poate fi o destinaţie pentru mijlocaşul de 29 de ani.

Anamaria Prodan a anunţat care sunt şansele ca Nicolae Stanciu să fie transferat de CFR Cluj

Anamaria Prodan, care este agentul lui Stanciu, a dezvăluit că sunt mici şansele ca Nicolae Stanciu să fie antrenat de Dan Petrescu în Gruia.

E foarte greu în acest moment ca transferul să se facă, e o sumă importantă şi sunt multe echipe interesate de Stanciu. Sumă măricică înseamnă câteva milioane bune, multe milioane de euro. Nici eu nu cred că se va face transferul la CFR Cluj, e foarte, foarte greu.

CFR e o echipă fabuloasă, dar nu cred că se va face transferul”, a spus Anamaria Prodan pentru primasport.ro.

Reclamă

Nicolae Stanciu are contract cu Wuhan Three Towns până în 2024. Gruparea care a juns pe locul secund în campionatul Chinei cere patru milioane de euro pentru a-l lăsa pe român să plece. Anunţul a fost făcut de presa din Cehia, care a precizat că Stanciu ar putea reveni la Slavia Praga.

Ne lipsesc pasele și luciditatea lui Stanciu în astfel de momente”, a declarat Jindrich Trpisovsky, antrenorul Slaviei.

Patru milioane de euro a plătit Wuhan Three Towns pentru a-l aduce pe Nicuşor Stanciu, în luna martie, de la Praga.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a marcat unul dintre golurile carierei

Nicolae Stanciu a marcat un gol superb, unul dintre cele mai frumoase ale carierei. Mijlocașul român a deschis scorul în confruntarea dintre Wuhan Three Towns, echipa sa, și Guangzhou City.

Nicolae Stanciu a marcat în minutul 11 al întâlnirii din etapa a 23-a din campionatul Chinei. Mijlocașul a reușit un șut superb, din interiorul careului. Portarul advers nu a avut nicio șansă în fața execuției de clasă a românului.

Nicolae Stanciu a șutat fără să stea pe gânduri, iar voleul său a fost plasat sub bara transversală, aproape de vinclul porții celor de la Guangzhou City. Golul său l-a uluit și pe comentatorul partidei, care a fost impresionat de execuția românului.

Nu vei vedea multe goluri de asemenea fel. Ce rachetă. A lovit perfect. Nimic nu putea opri un asemenea şut. Portarul nu are nicio vină, nu poate opri un moment de genialitate ca acesta”, a spus comentatorul, după golul de senzație reușit de Nicolae Stanciu.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și