Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB: „Să mai vină să-mi bage mortul în casă?”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 8 noiembrie 2022, 14:16

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB: „Să mai vină să-mi bage mortul în casă?

Adrian Mititelu a tras un semnal de alarmă, înainte de Rapid - FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu, în cadrul unui interviu / Antena Sport

Adrian Mititelu a avut o reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB, meci din etapa a 18-a, ce se va disputa duminică, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali susţine că nu are de gând să achite 100.000 de euro pentru ca italianul cotat la 900.000 de euro să joace în duelul cu oltenii. Mititelu a venit cu răspunsul.

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB

„Nu joacă Compagno. Aşa am avut o înţelegere cu Gigi Becali. După ce că ţi-l dau, să mai vină să-mi bage şi mortul în casă?”, a spus Mititelu, pentru Antena Sport.

Mititelu are motive să răsufle uşurat, dacă ţinem cont că Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă atacanţi din campionat. A marcat 13 goluri în 21 de meciuri. Vârful pe care Gigi a plătit 1.5 milioane de euro a anunţat ce înseamnă FC U pentru el.

„E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Reclamă

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1

Andrea Compagno a avut un mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1. Mijlocaşul de 4 milioane al lui Gigi Becali a marcat primul său gol în acest sezon, iar atacantul italian i-a cerut să nu uite niciodată atitudinea pe care a avut-o în derby-ul de pe Arena Naţională.

„De când am venit aici, e cel mai bun meci al nostru. Ca mentalitate şi ca tot. Trebuie să ne gândim mereu la ce am făcut azi. Avem un nivel ridicat şi trebuie să îl avem la fiecare meci.

E important pentru el, mi-a plăcut atitudinea lui. Trebuie să fie mereu aşa. Am vorbit cu el. Trebuie să se gândească toată viaţa sa la cum a jucat azi, la atitudine lui, trebuie să facă asta mereu”, a spus Compagno, la digisport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și