Închide meniul
VIDEO

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Cum a fost surprins oficialul FCSB

Dan Roșu Publicat: 9 noiembrie 2022, 9:07

Reclamă
Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Cum a fost surprins oficialul FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că a vrut să aducă un jucător chinez la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo! Meme a început să danseze când a auzit imnul lui Dinamo, înaintea meciului cu Sepsi, pierdut de ”câinii roșii”, 2-3, pe Arcul de Triumf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitat în studioul Orange Sport, în momentul în care legătura a fost dată către stadion, de unde se auzea imnul rivalei de moarte, Meme a început să danseze, un lucru pe care l-a făcut și Cristi Costache.

Intră aici pentru a vedea momentul cu Mihai Stoica!

Mihai Stoica dansează pe imnul lui Dinamo

Stoica s-a întrerupt brusc din mișcări, ca și cum și-ar fi dat seama că încă este în direct, iar legătura nu era încă trecută cu totul la colegii de la Arcul de Triumf.

Stoica a avut motive să danseze și la finalul meciului, ținând cont că ”prietenii” săi din Ștefan cel Mare au pierdut partida din etapa a doua a grupelor Cupei României, cu 2-3.

Reclamă

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Sepsi 2-3

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după meciul Dinamo – Sepsi, scor 2-3, din Cupa României. Antrenorul „câinilor” a anunţat că echipa lui trebuie să-şi îndrepte toată atenţia spre meciurile din Liga 2.

Dinamo mai are şanse minime pentru a obţine calificarea în fazele eliminatorii din Cupă. Burcă le-a mulţumit fanilor pentru susţinerea de pe stadionul Arcul de Triumf, care a găzduit în premieră un meci între două echipe de club.

„Avem puls, să spun aşa. Dar cumva, când pierzi, nu poţi să fii fericit. Eu personal aveam mai multe aşteptări de la meciul ăsta. Trebuie să fim realişti, să ştim de unde am plecat, unde suntem şi unde trebuie să ajungem. E o competiţie frumoasă, ne bucurăm că ne-am calificat în grupe.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că este pentru prima dată când aceşti jucători simt ce înseamnă Dinamo. Am întâlnit o echipă cu un alt ritm de joc. Asta este, cred că am terminat partida cu capul sus. Mergem înainte, obiectivul nostru este de a face totul pentru a ajunge în play-off-ul Ligii 2.

Au fost câteva meciuri în care ne-a lipsit luciditatea. Am vorbit cu băieţii în ultimele săptămâni. Cred că încrâncenarea cu care am jucat în ultimele meciuri ne-a luat puţin din creativitate şi luciditate”, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Dinamo – Sepsi 2-3, în Cupa României

Dinamo a fost învinsă cu scorul de 3-2, de echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a doua a grupei A a Cupei României.

Au marcat Francisco Junior ’16, Păun ’58 şi Patriche ’88 (autogol) pentru învingători, respectiv Patriche ’82 şi Roşu ‘90+3 pentru Dinamo. Tot marţi, Unirea Slobozia şi Petrolul au remizat, scor 0-0.

A treia confruntare a etapei a doua din grupa A, U Craiova 1948 – FC Voluntari, este programată joi, la ora 16.00.

În prima etapă, Dinamo a remizat cu U Craiova 1948, scor 0-0, FC Voluntari a învins în deplasare Unirea Slobozia, scor 1-0, şi Petrolul a pierdut meciul cu Sepsi, scor 1-3.

Clasamentul grupei: 1. Sepsi – 6 puncte, 2. FC Voluntari – 3 puncte (un joc), 3. U Craiova 1948 – un punct (un joc), 4. Dinamo – un punct, 5. Unirea Slobozia – un punct, 6. Petrolul – un punct.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și